LGBT teror. Študentku za názor, že transsexuál nie je žena, možno vylúčia zo štúdia
16 | 05 | 2021 I Peter Sulek

Študentku Lisu Keoghovú, matku dvoch detí, ktorá študuje právo v predposlednom ročníku na University Abertay, vyšetruje vedenie školy kvôli otvoreným vyjadreniam.


29-ročná študentka práva v škótskom Dundee si dovolila v škole povedať, že ženy sa narodili so ženskými genitáliami a že rozdiel vo fyzickej sile medzi mužmi a ženami je skrátka skutočnosť. Za tento výrok čelí disciplinárnemu konaniu zo strany univerzity a obáva sa, že jej bude znemožnené štúdium dokončiť.
Ženy majú vagíny

Udalosť sa odohrala na začiatku mája počas video seminára ohľadne feminizmu, pohlavia a práva. Študentka a matka, ktorá má za sebou už dva pôrody, počas seminára povedala niečo, čo sa normálnym ľuďom zdá byť celkom zjavné, ale zopár iných to stále viac spochybňuje. Uviedla, že ženy majú vagíny. Inak povedané, osoby, ktoré vagínu nemajú, nie sú v biologickom zmysle slova ženami. Alebo ešte inak, transsexuáli nie sú ženy.

Lisa sa tiež vyslovila proti tomu, aby transsexuáli v športe súťažili so skutočnými ženami.
Tieto absolútne legitímne a pravdivé výroky očividne vykoľajili mnohých ďalších študentov. Preto dnes Keoghová čelí disciplinárnemu konaniu kvôli údajne "urážlivým a diskriminačným" komentárom.

O udalosti píšu britské noviny Daily Mail a The Times či francúzsky Boulevard Volatire.

Nehoráznosť! Brusel chce prikázať plošné uznávanie LGBT adopcií v celej EÚ
Nová iniciatíva Európskej komisie smeruje k príkazu plošného uznávania LGBT adopcií aj v členských štátoch, ktoré s tým nesúhlasia. Ak iniciatíva uspeje, prinesie obmedzenie právomocí národných štátov, ohrozí dôstojnosť malých detí a zničí tradičné... Čítať ďalej
11 | 05 | 2021 | Peter Sulek

Nejde o vtip

Pre denník The Times povedala, že keď sa dozvedela o vyšetrovaní, najprv si myslel, že ide o vtip. "Myslela som si, že neexistuje spôsob, ako by ma univerzita mohla stíhať za uplatňovanie môjho zákonného práva na slobodu prejavu," uviedla.

Abertay University (skôr University of Abertay Dundee) je jednou z dvoch vysokých škôl v 150-tisícovom Dundee na východe Škótka.

Presadzuje ministerstvo na školách LGBTI ideológiu? Varuje Aliancia za rodinu
„Ministerstvo školstva riadené ministrom za SaS presadzuje, aby bola škola povinná zmeniť pôvodné skutočné údaje naznačujúce pohlavie v nimi vydaných dokladoch o vzdelaní pre transexuálov,“ tvrdí Aliancia za rodinu. Iniciujú preto petíciu, ktorá to... Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Petra Demková