Bukovský: Covid pas mal byť hoax. Dnes? Realita
16 | 05 | 2021 I Gabriela Fedičová
Absurdita, hovorí Igor Bukovský. Covid pas mal byť hoax. Dnes je realitou. Minulého roku boli tí, ktorí hovorili o Covid pasoch, označení za konšpirátorov, nepriateľov, klamárov, podvodníkov. V tejto chvíli je to dobrý nápad, upozorňuje Igor Bukovský vo videu na YouTube kanáli.
V Trnave testujú covid pasy ako v prvom európskom meste

Európa pripravuje covid pasy a testujú sa v hlavnom meste slovenských covidových udalostí. V Trnave, hovorí vo videu Igor Bukovský.

Upozorňuje na to, že v Trnave je aj firma, ktorá dováža testy. Tam sa vraj testovala aj prvá škola s prvými testami. Dôraz kladie na to, že z Trnavy pochádza aj človek, ktorý Slovensko donedávna riadil. A teraz tam testujú covid pasy, ako v prvom európskom meste.



 

Neviete poriadne čítať? Nevadí. Presvedčia vás hocijaké bláboly? Nevadí. U poslanca za plat 5000 eur nevadí nič (VIDEO)
Slováci si volia svojich zástupcov do parlamentu každé štyri roky. Drvivá väčšina z nich určite ani len netuší, ako sa tam správajú, akí sú „výkonní“ alebo či konajú tak, ako sľubovali a ako sa to od nich očakáva. Facebookový profil Trúba N... Čítať ďalej
15 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Ponúkam myšlienky, aby sme ostali v strehu

Prečo je prvé Slovensko? Prečo mesto, kde má trvalý pobyt bývalý predseda vlády? Súvisí to so skutočnosťou, že Slovensko bolo prvou krajinou, ktorá celoplošne testovala svojich obyvateľov? Prvou a zatiaľ aj jedinou krajinou? A možno aj na celom svete a nielen v Európe?

Ostaňme v strehu, hovorí. Pád zo slobody do diktatúry bol voľný pád.
Covid pas ozrutne porušuje ľudské práva

Digitálny zelený certifikát alias covid pas už nie je hoaxom ale realitou! Reaguje na medializované informácie a mediálne argumentácie k zavedeniu covid pasu a poukazuje na diskrimináciu. Pravosť certifikátu sa bude overovať prostredníctvom kontroly údajov, no na základe QR kódu alebo iných identifikačných prvkov, ktoré bude systém porovnávať s centrálnymi európskymi registrami.

Upozorňuje, že podľa veku alebo pohlavia sa nemôže diskriminovať. Podľa covid pasu áno. Pretože ak má osoba covid pas, môže omnoho viac ako človek, čo ho nemá. Ten, kto ho nemá, bude menejcenný, znevýhodnený. Nielen pri cestovaní, ale aj pri vstupe do obchodov, kina, divadla, na športové podujatia.
Absurdita

Nástroj na diskrimináciu je pre obyvateľov EÚ ako správne a vhodné riešenie, pokračuje vo videu Igor Bukovský.

Heger oslávil víťazstvo nad SARS-CoV-2 príhovorom v RTVS. Rečnil ako komunistický papaláš
16 | 05 | 2021 | Aneta Leitmanová