Rodičia, vysvetlite svojím deťom, že nosiť rúško nie je normálne, vyzýva Kotleba (VIDEO)
15 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko sa dostalo z najhoršieho, vláda uvoľňuje opatrenia. Namiesto respirátorov už môžeme nosiť rúška, vonku dokonca na mnohých miestach ani to. Mariána Kotlebu však nahnevalo, keď videl, ako idú deti do školy s rúškami na tvárach.


Predseda ĽSNS je známy tým, že je proti noseniu rúšok. Už vôbec by ich nemali mať malé deti. Vo videu na sociálnej sieti hovorí, ako ho nahnevalo, keď videl, ako idú deti do školy s rúškami. Upozorňuje, že im v exteriéri zabraňujú voľne dýchať.
Ľudia sú normálni a prirodzení bez rúška. Totalita rúšok tu nebude navždy

Kotleba rozpráva o svojom zážitku v čase, keď bol zaviesť svojho syna Ľudka do škôlky. „Aj keď sa už rúška vonku nosiť nemusia a deti ich nemuseli nosiť ani predtým, tak je hrozné, keď vidím, ako majú malé deti s rodičmi na ceste do škôlky rúška na tvári založené až po oči. A väčšie deti, ktoré idú do školy na I. stupeň, majú mnohé tiež nasadené na tvári tie odporné rúška,“ hovorí šéf ĽSNS.

Ako bývalý učiteľ preto Kotleba apeluje na rodičov, aby sa trochu venovali deťom a vysvetlili im, že nosiť rúško nie je normálne, ľudia sú normálni a prirodzení bez rúška a táto rúšková totalita tu nebude navždy. „Aj vašou zásluhou čoskoro pominie. Sme to my, rodičia, ktorí nemôžu dovoliť, aby tento systém dostal do našich detí, že nosiť rúško je normálne,“ konštatuje Kotleba.


Sme na najlepšej ceste nechať zblbúť a zotročiť naše deti

„Ak toto dovolíme, tak sme na najlepšej ceste nechať túto generáciu úplne zblbnúť a zotročiť. A to hádam asi nechce nikto z nás,“ hovorí ďalej Kotleba.

„Môže vláda navyšovať štátny dlh alebo dlh v štátnom rozpočte o 3,5 miliardy eur. To sa nás osobne v našich životoch ani v životoch našich detí nedotkne v porovnaní s tým, ak sa deti naučia nosiť rúška,“ pridáva Kotleba. A na záver zdôrazňuje: „Slováci a Slovenky, strávte víkend tak, aby po ňom bolo deťom jasné, že nenosiť rúško je normálne.“

Rúška sú stelesnením hlúposti! Školy, ktoré ich vyžadovali, mali u detí až o 37% viac infekcií COVID-19
Na začiatku pandémie COVID-19 sa ako najúčinnejšia zbraň pri nej javili rúška. Nosiť ich však museli aj deti, ktoré sú najmenším prenášačom koronavírusu. A to nielen v školách, ale dokonca aj vonku pri hre. Čítať ďalej
12 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik