Hitlerov Ahnenpaß oprávňoval ľudí chodiť do práce, divadiel, múzeí. Je COVID pas novodobým Hitlerovým Ahnenpaßom?
15 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

V roku 1933 vytvoril Adolf Hitler Ahnenpaß. Genealogický pas, ktorý vlastníka osvedčil ako Árijca. Umožňoval prístup do múzeí, verejných budov, divadiel, štúdií a do práce. Nadčlovek smel, nedokonalý človek, nižšia rasa, nesmel. "Zostane sedieť doma, ak sa nebude správať zodpovedne," znie citát jedného z našich spasiteľov, ministra s mnohými "portefeuille".


"V roku 2021 nariaďujú demokracie zdravotné pasy. Dokument, ktorý potvrdzuje, že jeho držiteľ je zdravý. Tento pas umožní prístup do múzeí, verejných budov, divadiel, štúdií, práce ..." Podobnosť čisto náhodná?

V roku 2021 je povinné odsudzovať ľudí, ktorí nenosia rúško, respirátor vo verejných budovách (školy, vysoké školy atď.). A odporúča sa stigmatizovať tých, ktorí odmietajú anti-covidovou "vakcínu". Pripomína k téme Ahnenpaßu (Hitlerovej bumážky) portál prvnizpravy.cz.

Diskriminácia očkovaných a neočkovaných. Nelegitímny zásah do základných práv
Pravicový politik SPD Johannes Fechner varuje pred diskrimináciou očkovaných a neočkovaných, píše epochtimes.de. Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Ingrid Vrabcová

V roku 2021 zažívame totálnu banalizáciu zla

"Konečné sociálne rozdelenie celých spoločností prostredníctvom COVID-19 - a ešte viac očkovaním proti nemu - dominuje všade. Aj na kedysi ´slobodnom západe´. Očkovací preukaz, ktorý upravuje osobitné práva, je stále diskrétnym prostriedkom segregácie, vylučovania. To, čo má však v USA (a, samozrejme, nielen tam) platiť s okamžitým účinkom s výslovným požehnaním prezidenta Joea Bidena, to je verejná diskriminácia na úkor neočkovaných ľudí.
Má to iba iné označenie a farbu

Podľa výslovného odporúčania najvyššieho orgánu na ochranu pred chorobami CDC (Central for Disease Control) v Atlante odteraz už nebudú musieť tí, ktorí sú plne zaočkovaní, nosiť rúško kdekoľvek v USA. Ani vo vnútri, ani vonku, okrem niekoľkých málo výnimiek s univerzálnym "mandátom ochrany". Sú tiež oslobodení od pravidiel odstupu, takže už nemusia dodržiavať bezpečné vzdialenosti. Joe Biden oslavoval túto civilizačnú prísahu ako "veľký deň pre Ameriku".
Ostatní do geta

Čo toto údajné "vykúpenie" znamená pre všetkých ostatných, ktorí sa z akéhokoľvek dôvodu nemohli alebo ešte nenechali očkovať? Musia nielen udržiavať odstup. A - rovnako ako malomocní - v blízkosti svojich blízkych a všade na verejných priestranstvách, v obchodoch, úradoch a vzdelávacích inštitúciách. Avšak čo je ešte horšie, vďaka rúšku sú označení... 

(Medzititulky red. HD.)

Na drzovku ignorujú dokument Rady Európy – žiadna diskriminácia neočkovaných, žiadne covid-pasy
Podvodníci alebo hlupáci? Či oboje? Napriek existencii dokumentu Rady Európy o zákaze diskriminácie pre neočkovaných a o zákaze nútenia k očkovaniu sa tu šermuje akýmisi „covid-pasmi“ pre „lepších a poslušnejších“. Tak sa na to poďme pozrieť... Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Ivan Brožík