Jasmina Alagič žije luxusným životným štýlom. Prečo potom dlhuje štátu peniaze?
14 | 05 | 2021 I Timotej Dudka
Známu moderátorku Jasminu Alagič Vrbovskú ťažia dlhy voči štátu. Napriek tomu si však spolu s manželom, raperom Rytmusom užívajú honosný životný štýle, píše eReport?

Jasminu čaká moderovanie veľkolepej šou TV JOJ Česko Slovensko má talent, za ktorú by si podľa informácií portálu ereport.sk mohla prísť až na 30 tisíc eur. Podobnú sumu mohla zinkasovať aj za moderovanie Superstar.

Napriek tomu však štátu dlhuje nemalé peniaze. Prekvapená Jasmina totiž zistila, že sa ocitla na zozname neplatičov v jej starom bydlisku v hlavnom meste. A čo je horšie, o údajnom dlhu sa dočítali stovky obyvateľov komplexu. Zoznam je totiž umiestnený vo všetkých výťahoch, informoval portál Blesk pred časom.

„Pravdou je, že v tom byte býva môj bývalý partner, ktorý má na starosti platenie účtov, keď už ten byt nevyužívam. Takže to mohlo vzniknúť z jeho strany. Ale som prekvapená, že mi nikto o tom dlhu nepovedal vrátane môjho expartnera. Zostala som zaskočená, čo sa deje,“ uviedla moderátorka.

Štylistka hodnotí exministrov z Hlasu: Laššáková sa po trapase poučila, pokazil to Raši!
Štylistka Andrea Ziegler tentokrát ohodnotila reprezentačné outfity exministrov z Hlasu-SD Richarda Rašiho s Ľubici Laššákovej, píšu Topky. Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Tibor Sipos