Deň hysterických úspechov moci tejto vlády. Tri v jednom
14 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Jeden deň v živote Slovenska. Jeden deň vo funkčnom období moci. A škôd na celé generácie. K tomu morálnych, právnych a ekonomických lapsusov.




Repreofoto status FB (@Milan Uhrík)


Deň, ktorý si zapamätáme

O troch lapsusoch z dňa 12. mája 2021 píše europoslanec Milan Uhrík v statuse na sociálnej sieti.
Prezidentka sa rozhodla nerozhodnúť

"Tak to bol deň historických úderov pre Slovensko.
Prezidentka sa rozhodla naťahovať čas, kryť totalitnú vládu a ignorovať evidentnú vôľu ľudí volajúcich po demokracii, referende a nových voľbách."
Diskriminácia rodín

"Matovič vyhlásil, že chce dať rodičom detí po 333 eur. Ale nie pracujúcim. Len tým v hmotnej núdzi a v osadách. Dostanú aj 2-3 tisíceurové bonusy za ničnerobenie. Aby vedeli, koho voliť."
Zadlžovanie celých generácií

"Vláda rozhodla o zvýšení schodku štátneho rozpočtu na závratných 11 miliárd eur. Aby bolo z čoho kradnúť a nakupovať testy na šikanovanie ľudí."

"Za 1 deň dokázali napáchať škodu, ktorá poznačí celú krajinu na generácie. Raz sa za to budú zodpovedať." Avizuje europoslanec Milan Uhrík.

Uhrík o vojnovej propagande EÚ: Naši europoslanci hlasujú podľa inštrukcií Bruselu, namiesto plynu nás bude hriať láska k USA!
Slovenskí europoslanci vraj nezastupujú Slovensko v Bruseli, ale Brusel na Slovensku. Prezidentka Čaputová je oddaná transatlantickým priateľom. Brusel si potrebuje raz za čas do Ruska povinne kopnúť. Tvrdí bývalý druhý muž "kotlebovcov," predseda... Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | René Skalný