Martin Jakubec: Schválený príspevok je zlo. „Väčšina ešte viac znenávidí neprispôsobivých z osád"
13 | 05 | 2021 I Petra Demková

Spevák Jakubec na sociálnej sieti venoval úvahu príspevku pre deti, ktorého vyplatenie oznámila vláda. Myslí si, že to vytvorí napätie v spoločnosti a vláde to len vyhovuje. „Vyhovuje im rozoštvať národ aby referendum nebolo úspešné,“ napísal.


Odkedy vláde oznámila, že podporí rodiny príspevkom na dieťa vo výške 333 Eur, strhla sa doslova búrka na sociálnych sieťach. Ľudia sú rozčúlení. Myšlienky mnohých idú rovnakým smerom – vláda si kupuje minoritu v osadách. Práve tam budú podľa mnohých príspevky smerovať.

K téme sa vyjadril aj spevák šlágrov. „Schválený príspevok 333€ je zasiatím zla medzi majoritou a minoritou. Väčšina národa ešte viac znenávidí cigáňov z osád. Slušná rodina nemá nárok na príspevok z dielne (Sme spodina) s rodinou nič nemajú spoločné. Neprispôsobiví z osád pri 11 deťoch dostane 3663 € a ruky majú vyložené na pupkoch.

Vznikne napätie medzi ľuďmi ktoré zasiali Heger, Krajniak, Kollár a Matovič. Vyhovuje im rozoštvať národ aby referendum nebolo úspešné. Cítim to vo vzduchu. Vy?“ ukončil svoj príspevok na Facebooku M. Jakubec.

Soročinová: Daňoví poplatníci padajú na ústa ale vo výhode majú byť zas tí, ktorí neprispievajú  
Monika Sofiya Soročinová reaguje na ohlásenú pomoc rodinám, jednorazovým príspevkom na dieťa. Považuje to za kampaň smerovanú k minorite. „Túto amatérsku vládu dostala k moci najmä istá minoritná skupina našich obyvateľov,“... Čítať ďalej
13 | 05 | 2021 | Petra Demková