Kotleba má na krku ďalšie trestné oznámenie! Exmanželka tvrdí, že jej neprávom zobral syna
13 | 05 | 2021 I René Skalný

Dôvodom sporu rodičov má byť ich päťročný syn Ľudovít. Kým Frederika Kotlebová tvrdí, že jej bývalý manžel vzal chlapca z egyptskej Hurghady na Slovensko neoprávnene, Marian Kotleba vyhlásil, že z jeho strany nešlo o "únos".


Ako informuje portál aktuality.sk s odvolaním sa na článok týždenníka Šarm: "Po tom, čo politik vzal chlapca z egyptskej Hurghady a priviedol ho na Slovensko, zúfalá matka avizovala, že to nenechá len tak."




"Na Krajskú prokuratúru Banská Bystrica bolo dňa 28.04.2021 doručené mailové trestné oznámenie Frederiky K.  na Ing. Mgr. Mariána K. pre podozrenie  zo spáchania prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia podľa § 349 Tr. zák..

Vo veci koná Okresná prokuratúra Banská Bystrica," povedal Šarmu hovorca KP BB Ivan Vozár.

„Viete, ja som v práve, mám v rukách súdny rozsudok, kde je jasne napísané, ako a kedy má prebiehať stretnutie syna a exmanžela.

Píše sa v nej, že posledný týždeň v nepárnom mesiaci a prvý týždeň v párnom mesiaci. Mal si ho prísť vziať do Egypta a ja som po Ľudka mala prísť na Slovensko.

Nemal na takúto vec vôbec právo a ani najmenší dôvod,“ povedala Kotlebová magazínu.

Kotleba odpovedal videom

Ako ďalej informujú aktuality:Jej exmanžel krátko po prílete na Slovensko na Facebooku zverejnil video, kde vyhlásil, že z jeho strany v žiadnom prípade nešlo o „únos“.

„Je to absolútna hlúposť. Malý bol v Egypte vkuse šesť mesiacov. Odišiel tam vtedy, keď som mal koronu a nemohol som vlasté dieťa ani zaniesť do škôlky, tak som ho poslal so starkou do Egypta,“ vysvetľoval šéf ĽSNS.

"Syn mu však vraj pravidelne telefonoval a pýtal sa ho, kedy už príde, preto sa situáciu rozhodol vyriešiť takto." Uzatvára redakcia.

Matka sa vráti na Slovensko

Na otázku, či matka (ktorá dlhodobo žije s priateľom Egypte) za synom vycestuje na Slovensko, Frederika Kotlebová reaguje stručne: "Áno, ale nebudem to komentovať.

Nehnevajte sa, sú to veľmi citlivé záležitosti," uviedla Frederika, ktorá je odhodlaná dostať chlapca k sebe čím skôr."

"Deti sú najväčšími rukojemníkmi pandemických opatrení, máme najdlhšie zatvorené školy vôbec," varuje ombudsmanka!
Vláda nehľadí na práva detí, Slovensko má najdlhšie zatvorené školy, spomedzi všetkých krajín vôbec. Toto a mnohé iné, alarmujúce zistenia si mohli poslanci vypočuť priamo v pléne Národnej rady. Skonštatovala to komisárka pre deti Viera Tomanová,... Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | René Skalný