Harabin opäť šokuje: Za nútené testovanie, očkovanie či nosenie rúška žiada až päť rokov basy!
13 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Štefan Harabin sa opäť chce dostať na piedestál pozornosti. Tentokrát je to zrejme návrhom, aby sa do zákona zakomponovala trestná zodpovednosť za nútenú medicínsku diagnostiku a prevenciu.


Bývalý minister spravodlivosti a vnútra, ale aj predseda Najvyššieho súdu či kandidát na prezidenta, alebo aj predvolebný líder strany Vlasť, ktorú dostal pre obrovské dlhy na kolená a do konkurzu, Štefan Harabin, chce byť znovu v centre pozornosti. Tentokrát sa „ukryl“ za novú stranu Naša vlasť, ku ktorej sa teraz hlási, aby, zrejme v jej mene, navrhol zavedenie do Trestného zákona novú skutkovú podstatu trestného činu Nútená medicínska diagnostika a prevencia.



Harabin je jedným z najznámejších slovenských „bezrúškovcov“. Teraz v statuse na sociálnej sieti brojí proti tým, ktorí ľudí nútia sa nielen neustále testovať, ale i nosiť prekrytie tváre. „Tak toto sa mi skutočne páči. Toto nie je možné neakceptovať a nezdieľať. Jedine taká politická strana má reálnu predispozíciu byť na strane občanov, národa a suverenity našej Vlasti,“ píše vo svojom statuse Štefan Harabin, ktorý na obrázku zverejnil aj text, ako by mala, zrejme podľa neho, vyzerať skutková podstata nového trestného činu a aký by mal byť za to trest. Jednoducho povedané, kontroverzný bývalý sudca sa drží teórie, že ak nebude po mojom, bude za to trest!

Sudca Harabin mladší pojednáva bez rúška: Tvrdí, že opatrenia sú nulitné a prekrývanie tváre dobrovoľné!
Hovorí sa, že jablko nepadá ďaleko od stromu. Sudca Okresného súdu Branislava I Branislav Harabin, rovnako ako jeho otec, nenosí rúško ani respirátor. Ani počas pojednávaní v budove Justičného paláca. Prekrývanie tváre je podľa sudcu čisto... Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | René Skalný