Chýbali vám majálesy? 29. mája bude "veľká politická párty" pred úradom vlády!
13 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Prichádza to, čoho sa súčasná moc na Slovensku obávala už vyše roka najviac. Čas verejných protestov. Už ich nemožno zastaviť žiadnymi protizákonnými nariadeniami vlády či stláčaním gombíkov servilnými poslancami parlamentu. A že vláda i úrad prezidentky "kúria pod" kotol vzdoru ako strhaní, je zjavné.




Reprofoto status FB (@Robert ŠVEC, SHO)


„Núdzový stav sa predčasne skončí. Nezakážu už večerné behanie ani protesty.“ Stupídne a nezákonné zákazy by sa mali od utorka budúceho týždňa predčasne skončiť!" Informuje aj Róbert Švec z SHO na sociálnej sieti.
Vláda stratila barličku despotizmu

„Vláda už totiž nedokáže v parlamente nájsť dostatok hlasov na predĺženie núdzového stavu a bez núdzového stavu ich už nemôže ponechať v platnosti.“
Je čas predložiť účet

"Takže, Slovenky a Slováci, do ulíc! Vynahradíte si to, čo väčšina z vás, rešpektujúc alogické a nezákonné zákazy, musela oželieť kvôli covidovým zločincom od Matoviča. Ulicami slovenských miest sa už nesie informácia, že 29. mája bude veľká politická párty pred Úradom vlády SR. Vstup voľný pre všetkých rozumných a zodpovedných ľudí, teda pre liberálov nie." Dodáva v statuse Róbert Švec.

(Medzititulky red. HD.)

Tam, kde vládnu blázni, mafiáni a liberáli, odpor je už povinnosťou! tvrdí Róbert Švec
Nariadením vlády a hlavného hygienika ten, kto nenosí na verejnosti rúško, sa potrestá pokutou. Tú dostal od Regionálneho úradu verejného zdravotníctva aj Róbert Švec. Ako s ňou naloží, prezradil na sociálnej sieti. Čítať ďalej
30 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik