Tragédia u Cigánikovej! Exmanžel v bezvedomí prehráva boj s chorobou
12 | 05 | 2021 I Diana Zaťková

Poslankyňa za stranu SaS Janka Bittó Cigániková prežíva naozaj krušné chvíle. Jej exmanžel prehráva boj s  rakovinou. „Situácia je taká, že je vo finálnom štádiu a už je to otázka krátkeho času,” neskrývala emócie poslankyňa.



Bojuje už roky

Cigánikovej exmanžel Jozef Cigánik roky bojuje s nádorom a koncom minulého mesiaca sa na sociálnej sieti emotívne rozlúčil s najdrahšími. Zdá sa, že choroba Jozefa už definitívne dohnala. Podľa političky jej bývalá láska totiž už nie je pri vedomí, píše portál eReport.sk.

Koncom apríla opísal Cigánik v poslednej správe na sociálnej sieti svoj ťažký stav.

„Už necítim nič, ani sladké, slané, smäd, hlad, už len strach, ničotu a bolesť stupňujúcu sa každým dňom. Už päť mesiacov je tomu, čo som sa vôbec nezasmial. Vďaka rozširujúcemu sa nádoru, ktorý ma v blízkej dobe zabije, a ktorý zo mňa spravil 69 kilovú nechodiacu trosku, som dostal obojstranný masívny zápal pľúc a každým nádychom lapám po vzduchu a ani nevládzem písať tieto slová a skončím možno v umelom spánku na ventilácii, z ktorého sa pravdepodobne už nepreberiem,” otvorene priznal Jozef.

Pri očkovaní už nejde iba o zdravie, ale najmä o obrovský biznis, upozorňuje Blaha
Ministerstvo zdravotníctva pozastavilo očkovanie vakcínou od AstraZeneca. Tým akoby pomazalo brucho členom Smeru-SD, ktorým sa vedľajšie účinky, teda tvorba krvných zrazenín, tejto vakcíny nepáčili už dávnejšie. Nikto ich však vtedy... Čítať ďalej
12 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Posledná rozlúčka

A zároveň sa političkin exmanžel rozlúčil s najbližšími. „Priatelia mám Vás rád, Vy viete, ktorí to ste a vážte si každý jeden deň, pretože ak ste sa ráno zobudili a ste zdraví, je to to najkrajšie, čo sa Vám mohlo stať.” Po niekoľkých týždňoch sa ocitol na hranici života a smrti v bezvedomí.

Politička potvrdila, že Jozef v súčasnosti už nie je hospitalizovaný, ale leží doma a je mimo vedomia. Podľa Cigánikovej, práve jej exmanžel si želal, aby strávil posledné minúty života doma v kruhu najbližších. O Jozefa sa, samozrejme, aj v domácej opatere stará zdravotnícky personál.

Slovensko pozastavilo očkovanie vakcínou od AstraZenecy
11 | 05 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR

Obdiv súčasnej manželke

Poslankyňa v opatere pomáha jeho súčasnej manželke. „Teraz, keď už nevníma, tak najťažšie je to pre jeho manželku Kiku. Chcem jej takto vyjadriť obdiv. Zvláda to úžasne a je to úžasná a silná žena. Uvedomujeme si, že to bude ťažké aj pre naše spoločné deti, ale spolu aj s jeho súčasnou manželkou to budeme musieť zvládnuť, veď čo iné nám zostáva,” priznala  poslankyňa.

Peter Tóth: Novinári sú komplicmi organizovanej skupiny Pčolinský - Lipšic - Košč (rozhovor)
Bývalý novinár Peter Tóth alias Ďateľ, Hlavnému denníku v exkluzívnom rozhovore poskytol svoj pohľad na dianie v SIS. Aj na kauzy, ktoré v súčasnosti hýbu Slovenskom. Neobišiel ani Daniela Lipšica a Moniku Tódovú. Čítať ďalej
11 | 05 | 2021 | Petra Demková