Bomba: Šéf NAKA Branislav Zurian sa nečakane rozhodol v polícii skončiť a odísť do civilu!
11 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Národná kriminálna agentúra (NAKA) bude mať nového šéfa. Branislav Zurian sa totiž rozhodol po dvoch rokoch vo funkcii skončiť. Dokonca sa chystá odísť do civilu.


Zuriana za šéfa NAKA vymenoval vtedajší policajný prezident Milan Lučanský. Bolo to na začiatku mája 2019. Vo funkcii vtedy nahradil Petra Hraška, ktorý je väzobne stíhaný v rámci káuzy Očistec. Branislav Zurian sa rozhodol požiadať o uvoľnenie z funkcie, informuje portál parlamentelisky.sk.

„Riaditeľ NAKA Branislav Zurian požiadal o uvoľnenie zo služobného pomeru na vlastnú žiadosť k 15. máju 2021,” uviedol hovorca policajného prezídia Michal Slivka a dodal, že policajný prezident Peter Kovařík jeho žiadosť prijal. „Všetko sa raz končí, každý raz odíde a v súčasnej dobe to cítim práve takto,“ povedal Zurian pre Hospodárske noviny. Ešte v marci sa na odchod necítil. Zurian pred nástupom na pozíciu riaditeľa NAKA vykonával funkciu šéfa Národnej protizločineckej jednotky NAKA.

Zuriana obvinil kajúcnik, podobne ako Lučanského. Generál zomrel v base, šéf NAKA má stále previerku
Zuzana Šubová je bývalá podpredsedníčka Štátnych hmotných rezerv. V minulosti pôsobila na viacerých ministerstvách. So svojom najnovšom statuse na facebooku vyslovila niekoľko závažných otázok a zistení vo vzťahu k riaditeľovi NAKA Branislavovi... Čítať ďalej
27 | 02 | 2021 | Michal Filek