Topmodelka Kurková porodila v obývačke! Zvláštne meno dievčatku vybrali súrodenci
10 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Topmodelka Karolína Kurková (37), ktorá s rodinou žije na Miami, sa vlani pred koncom roka pochválila, že je tretíkrát tehotná. V marci usporiadala párty zvanú baby shower, kde prezradila, že to bude dievčatko. O vývoji tehotenstva informovala každú chvíľku, ale keď maličká prišla na svet, 12 dní to tajila, informuje Blesk.

Kurková tretie dieťa porodila na Floride 27. apríla. Už dávnejšie oznámila, že po synoch Tobinovi (11) a Noahovi (5) bude mať konečne dcérku, ktorá dostane meno Luna Grace. "Budúci týždeň bude veľmi zvláštny Deň matiek. Som nadšená, že budem mamou nie jedného, dvoch, ale troch detí!" Napísala pred časom na Instagrame. "Vítaj, Luna Grace! Toľko sa milujeme!" Uviedla na Deň matiek.



Portál Blesk informuje, že dcérku porodila doma v obývačke, do bazénika, ktorý jej nachystal manžel Archie Drury (51). Dievčatku pritom meno vybrali jej starší súrodenci. "Jej meno je naozaj zvláštne, pretože pochádza od oboch jej bratov. Pomenovali ju s takou láskou," dojímala sa pred časom na oslave Kurková.

Beňová k dnešnému sviatku dojala Slovákov slovami o svojej zosnulej matke
Europoslankyňa Monika Beňová v príspevku na svojom facebookovom účte pripomenula svojim zverencom, aký deň dnes oslavujeme. Ako sama napísala, tento rok je pre ňu Deň matiek o čosi špeciálnejší ako tie predtým. Čítať ďalej
09 | 05 | 2021 | Tibor Sipos