Erik Kaliňák: Kolíkovej výhovorky "nevidela, nepočula, nevedela" nestačia! Smer sa obracia na protimonopolný úrad
10 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Podpredseda Smeru Erik Kaliňák hovorí, že výhovorky ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej sú nedostatočné. V súvislosti s podozrivou činnosťou jej rodinnej formy sa Smer obracia na protimonopolný úrad.


"...a škvŕn sa zbavíš." Znie televízna reklama na prací  prášok. Teda jej časť. Časť tragikomédie na slovenskej politickej scéne sledujeme dnes celý deň v priamom prenose z parlamentu. Na sociálnej sieti o tomto predstavení a hlavnej ženskej postave v ňom píše Erik Kaliňák.

Reprofoto status FB (@Erik Kaliňák)


"Kolíkovej chabé výhovorky  v štýle -  nevidela, nepočula, nevedela - nestačia!" Konštatuje autor statusu.
"Schéma až príliš dobre známa

"Biznis rodinnej firmy Kolíkovcov (ELEKTRONIKA, a .s.) profituje na schéme, ktorá až náramne pripomína kartelovú dohodu troch firiem. Tie isté firmy sa dookola opakujú v súťažiach s podozrivo predraženými službami, v niektorých prípadoch až o 100 percent." Porovnáva Erik Kaliňák.
Lož je OK, ak je "naša". Trestný čin je OK, ak je "náš"

"Je tragédiou Slovenska, že tak vládni poslanci, ako aj mainstreamové média sú ochotné v záujme udržania tohto chaosu pri moci tolerovať aj porušovanie zákonov či trestné činy. No my neuhneme, a preto podávame podnet na protimonopolný úrad, aby pofidérny biznis rodinnej firmy Kolíkovej preskúmal."

(Medzititulky red. HD.)

Drgonec: Kolíkova nie je odborne zdatná na post ministerky spravodlivosti. Je drzá a nesebakritická
Bývalý sudca ústavného súdu Ján Drgonec vyhlásil, že ministerka spravodlivosti Mária Kolíková nie je odborne zdatná na post, ktorý zastáva. Navyše je drzá a nesebakritická, informuje portál Parlamentné Listy. Čítať ďalej
10 | 05 | 2021 | Lukáš Leca