Poslankyňa Marcinková: Kolíková je rovný človek. Má jediný problém-postavila sa mocným ľuďom
09 | 05 | 2021 I Petra Demková

Charaktery sa odkrývajú. „Slušní“ ľudia sa už ani netvária, že bojujú proti korupcii. Poslanci a členovia súčasnej vlády si kryjú chrbát spôsobom tak drzým, aký sme hádam ešte nevideli.



Mária je rovný človek!

Poslankyňa Vladimíra Marcinková, ktorá sa zatiaľ nijak v parlamente nezviditeľnila, sa rázne postavila za svoju stranícku kolegyňu: „Mária Kolíková je rovný človek. Neuhne vyhrážkam. Nepodlezie svoje hodnoty. Má jediný problém- postavila sa mocným ľuďom, ktorí sa jej potrebujú zbaviť, aby dostali svojich z basy.“

Kolíková sa v biznise topí oveľa hlbšie, ako by sa na ministerku spravodlivosti zdalo
Spravodlivá a konzekventná ministerka spravodlivosti má so spravodlivosťou vážny problém. Minulosť, zdá sa, naozaj dobehne každého, najmä, ak jej asistuje aj prítomnosť. Ministerka Kolíková je v pasci, ktorú si na seba nastražila... Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Ivan Brožík


Podľa Marcinkovej v obvineniach voči Kolíkovej zohráva rolu ešte jeden človek: „Áno, a ešte povedala Igorovi Matovičovi, že už ďalej nemôže byť premiérom v čase, keď si to všetci ostatní len šuškali,“ napísala poslankyňa zo Za ľudí.

„Jedni sa jej chcú zbaviť, druhý sa jej chce mstiť. A tak ju idú v pondelok odvolávať a robiť okolo toho teatro. Je mi to ľúto, lebo je mimoriadne schopná politička, nezaslúži si, aby nad jej prácou visela hmla tých výmyslov a splašiek, čo na ňu v pondelok spustia,“ napísala mladá politička.
Vyjadrite Kolíkovej podporu aj vy!

„Ak o jej práci nepochybujete tak ako ja, vyjadrite jej podporu. Viem, zastať sa politikov nie je populárne ani sexy, ale ak to nezačneme robiť, a neprispejeme k tomu, aby v politike ostali slušní a schopní ľudia, zostane tam len ten zvyšok. Preto #stojimzakolikovou,“ ukončila svoj príspevok V. Marcinková.

Zdá sa však, že jej túžby vypočuté neboli. Viac ako podporu Kolíkovej, vyjadrujú ľudia pod statusom Marcinkovej hnev a pobúrenie z oboch političiek zo strany Za ľudí.

"Kolíková je absolútne nekompetentná, ani nevie čo kecá!" naložil ministerke bývalý ústavný sudca Drgonec
Len pred pár dňami obdržala prezidentka Čaputová takmer 600 tisíc podpisov občanov, ktorí sú za vyhlásenie referenda za predčasné voľby, no ministerka spravodlivosti ich zmietla zo stola. Kolíková tvrdí, že je v rozpore s naším právnym poriadkom.... Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Diana Zaťková