Beňová k dnešnému sviatku dojala Slovákov slovami o svojej zosnulej matke
09 | 05 | 2021 I Tibor Sipos

Europoslankyňa Monika Beňová v príspevku na svojom facebookovom účte pripomenula svojim zverencom, aký deň dnes oslavujeme. Ako sama napísala, tento rok je pre ňu Deň matiek o čosi špeciálnejší ako tie predtým.


"Milé moje ženy, dnes je Deň matiek a v tomto roku má pre nás doma a najmä pre mňa úplne nový rozmer. Mama som už vyše 32 rokov, no dvojnásobná len niekoľko mesiacov. Užívam si to viac, než čokoľvek iné dodnes," začala svoj dojímavý príspevok Beňová.

Tá si samozrejme nezabudla spomenúť ani na svoju matku, ktorá už, žiaľ, zomrela pred časom. "Ľúbila som moju mamku aj obe moje omiky. Boli každá iná a predsa boli všetky tri veľmi silné ženy. No najmä, mali pre nás obrovský kopec lásky," pokračovala.

Beňová si je vedomá toho, že vplyv jej matky dnes odovzdáva aj svojim ratolestiam. "Mama nás síce vychovávala primerane prísne ale s láskou, ktorú som sa od nej naučila a preniesla som ju na svoje deti. Mama mi chýba veľmi. Určite by sa tešila z Leočky. No mám ako mama pre koho žiť a mám komu to more lásky, čo mám v sebe od mojej maminky odovzdávať," uzavrela s prianím krásneho dňa na Facebooku.



"Ste tragédi. Pozrite sa ľuďom na ulici do očí!" odkazuje koaličný politikom Monika Beňová
Koaličný štvorlístok sa rozpadá. Pozastavenie členstva SaS v ňom ešte viac rozbúrilo už i tak poriadne nepokojné vody, ktoré sa usiluje dostať do normálu okrem Borisa Kollára aj Veronika Remišová. A práve na ňu, ale i ministra Naďa, sa vo svojom... Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik