Kovid-idiotizmus v praxi: Aerolinka vyhodila z lietadla muža za to, že na sebe nemal rúško ...počas jedenia! VIDEO
08 | 05 | 2021 I René Skalný

Doba, ktorú momentálne prežívame so sebou prináša skutočne zvláštne situácie; Príkladom môže byť muž z amerického Marylandu, ktorý bol vyhodený z lietadla. Dôvodom malo byť to, že nemal prekryté dýchacie cesty. Počas konzumácie jedla, presnejšie medzi jednotlivými sústami...


Ako informuje portál echo24 s odvolaním sa na pôvodnú správu baltimorskej televíznej stanice JWZ: "Americké aerolínie Southwest Airlines vylúčili z prepravy pasažiera potom, čo si sňal z tváre rúšku, aby mohol zjesť cukrovinkové pelendreky.

Letuška ho však upozornila, že musí mať nasadenú rúšku." Muž jej mal na to odpovedať: "Aha, asi ste si nevšimla, že niečo jem."

Ženu na Ukrajine nevpustili bez rúška do obchodu. Manžel zobral sekeru a obchod rozmlátil! VIDEO
Nakupovať na sekeru? Ukrajinský manžel si to prišiel vybaviť s obchodom, do ktorého nepustili jeho ženu bez rúška. A lietali pri tom triesky! Čítať ďalej
06 | 05 | 2021 | René Skalný


Vzápätí sa malo ozvať z reproduktorov interkomu strohé upozornenie: "Všetci čo jedia, musia mať medzi sústami nasadenú rúšku," uviedol Mandel pre televíziu WJZ.

Následne bolo lietadlo prisunuté späť k terminálu a Mandel bol vyprevadený von bezpečnostným tímom. Udalosť zachytila na videu ďalšia pasažierka letu, Stephanie Misiaszeková.

Ako ďalej informuje správa: "O novom pravidle sa Mandel dozvedel až dodatočne, keď sa chcel vedeniu Southwest Airlines posťažovať.

Občan šiel na úrad bez respirátora - napadol ho samotný policajný prezident! VIDEO
Pán Jakub Z. sa chcel zúčastniť výberového konania v budove banskobystrickej Finančnej správy. Keďže nemal nasadený respirátor, prítomní zamestnanci sa ho pokúsili vykázať. Do roztržky sa znenazdajky zapojil úradujúci prezident Policajného zboru,... Čítať ďalej
23 | 04 | 2021 | René Skalný


"Keby som o tom pravidle vedel vopred, rád by som mu vyhovel, ale ja som nič netušil." Povedal. Mandel dostal ponuku letieť do pôvodnej destinácie - Fort Lauderdale nasledujúci deň, vraj ale odmietol naďalej so spoločnosťou cestovať.

Hovorkyňa aeroliniek prehlásila, že aj napriek tomu, že spoločnosť "ľutuje všetky nepríjemnosti, o povinnosti si zakryť tvár sú cestujúci informovaní behom bookingu a check-inu a je zodpovednosťou pracovníkov zaistiť dodržiavanie federálnych pravidiel".