Ako dlho vydrží Hegerova vláda? Jasnovidka Daniela to vie presne!
08 | 05 | 2021 I Diana Zaťková

Všetci sme už unavení. Z lockdownov, obmedzení, koaličných hádok... Dokedy ešte? Kladú si mnohí určite otázku. Denník Plus1deň našiel odpode u veštice Daniely Paculíkovej. Tá prezradila, že celé to bude ako na hojdačke.


"Covid už nezmizne, musíme sa s ním naučiť žiť, viac sa starať o seba, dôverovať vlastným silám a najmä nepodliehať strachu," predpovedá Paculíková.

Veštica Daniela Paculíková. Foto: Facebook vesti.sk.


Najťažšie obdobie však podľa jej slov už máme za sebou, ale sloboda a poriadok ešte "havarujú" dvakrát. "A to okolo 15. júna a 24. decembra, no dostaneme sa cez to, naučíme sa chápať systém, v ktorom žijeme," hovorí Paculíková.

Za ľudí je opäť chudobnejšia o jedného člena, dokedy to Remišovej strana vydrží?
Zo strany Za ľudí tentoraz vystúpila Letanovská. Informovala o tom v sobotu na sociálnej sieti. A dôvod? Remišová! Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | Diana Zaťková


Na slovenskej politickej scéne môžeme podľa veštice očakávať nevídane rušné chvíle aj prekvapujúce zmeny a zvraty. "Rekonštrukcia vlády bola len povrchná fraška samoľúbosti, túžby po moci ale aj hlúposti ľudí, ktorí nepochopili, kde je ich problém," hovorí veštica.
Vláda dlho nevydrží

Upozorňuje zároveň, že podmienkou úspechu Eduarda Hegera je čestnosť a vyvarovanie sa lží, čo v politike nie je možné. Má sa naučiť rozpoznávať faloš. Karty ukazujú, že najneskôr v roku 2022 dôjde k predčasným parlamentným voľbám.

"Vláda Eduarda Hegera nebude mať dlhé trvanie. Jedinou šancou pre koalíciu je odštiepenie časti poslancov OĽaNO od Matoviča, ktorí sa zoskupia okolo Hegera. Matovič bude Hegera vytáčať rovnako ako ostatných koaličných partnerov," číta z kariet Paculíková.

"Nie očkovanie, ale hotovosť je skutočná sloboda. Nenechajte sa ovládať bankami!" vyzýva aktivista
Počas pandémie počúvame zo všetkých strán, že najlepšie je platiť bezhotovostne kartou. No ako často sa vám stalo, že napríklad v novinovom stánku alebo v menšej prevádzke vám kartu jednoducho nemohli prijať, lebo nemali na to zariadenie alebo... Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | Diana Zaťková


Podľa veštice Matovičovi chýba pokora, poctivosť i schopnosť uzatvoriť minulosť. Výrazne brzdí sám seba i ostatných. Ešte môžu prísť demisie ministrov, ktorí sa na tomto divadle nebudú chcieť zúčastniť.
Za všetkým je Fico

A pozor! V pozadí nepochopiteľných personálnych rošád a obvinení bude expremiér Fico, ten má obavy z dopadu prebiehajúcich korupčných káuz. "V tomto roku sa odhalia nové korupčné kauzy spojené s predchádzajúcou i súčasnou vládou," uzatvára jasnovidka.

Toto leto nebude také slobodné ako minulý rok. Vláda plánuje obmedzenia
Aj keď sa pandemická situácia na Slovensku pomaly zlepšuje, ešte nemáme ani zďaleka vyhraté. "Minulé leto sa nesmie zopakovať," varuje štátny tajomník rezortu zahraničia Martin Klus. Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | Diana Zaťková