Národniari vyzývajú Naďa a Klusa aby vulgárne neurážali občanov a aby sa im radšej ospravedlnili
07 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Stalo sa už pomaly tradíciou, že sa ruskí motorkári „Noční vlci“ chodia v deň konca II. svetovej vojny pokloniť na Slovensko k najvýznamnejším pamätníkom sovietskych vojakov. Prekáža to ale niektorým našim politikom, ktorí ich za to „skritizovali“. Slovenská národná strana sa ale postavila na ich obranu.


Národniari sú citliví nielen na všetko slovenské, ale aj to, čo je spájané s Ruskom a slovanskými štátmi. Niet teda divu, že sa v statuse na sociálnej sieti postavili na obranu Nočných vlkov a pustili sa do kritiky ministra obrany Jaroslava Naďa i štátneho tajomníka rezortu zahraničia Martina Klusa. Dokonca ich oboch vyzýva, aby vulgárne neurážali občanov.
Naď by sa mal oveľa viac venovať problémom rezortu obrany a nevyvolávať konflikty

„Slovenská národná strana vyzýva ministra Naďa a štátneho tajomníka Klusa, aby sa zdržali útokov do motorkárov, ktorí prinesú na Slovensko Večné svetlo ako symbol vzťahov medzi Ruskou federáciou a Slovenskou republikou pri príležitosti ukončenia 2. svetovej vojny,“ píšu v úvode svojho statusu národniari. A dodávajú, že Naď a Klus patria do skupiny politikov, ktorí urážajú ľudí. „Pán Naď opakovane používa slová ako idioti, vlastizradcovia a dokonca opice. Takéto oslovenia nepatria do slovníka ministra obrany. Pán Naď by sa mal oveľa viac venovať problémom rezortu obrany a nevyvolávať konflikty a napätia s akýmkoľvek štátom,“ pustili sa národniari do šéfa rezortu obrany.



„Útoky na občanov svedčia len o nepripravenosti ministra Naďa a štátneho tajomníka Klusa na funkcie ktoré zastávajú. Vyzývame pánov Naďa a Klusa, aby sa ospravedlnili občanom Slovenska, ktorých takýmto hrubým spôsobom urážajú, a aby nenarúšali priebeh osláv súvisiacich s 9. májom, s ukončením 2. svetovej vojny,“ píše v závere statusu Slovenská národná strana, podľa ktorej Slovensko musí mať dobré vzťahy so všetkými svetovými veľmocami a takéto vyjadrovanie nie je dôstojné pre predstaviteľov Slovenskej republiky.

Noční vlci kládli v Banskej Bystrici vence osloboditeľom - Radnica ich pokutovala a vedenie odkázalo, že zneužívajú históriu!
Motorkársky klub Noční vlci si v rámci spomienkovej akcie "Cesta víťazstva 2021" uctil pamiatku aj svojich padlých krajanov. V Banskej Bystrici sa im ale nedostalo veľmi priateľského prijatia. Kým mestskí policajti ruských motorkárov hneď... Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | René Skalný