Mesík: To, čo priznal profesor Krčméry je presne také, ako bol riadený náš boj s Covidom
07 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

To, k čomu sa priznal profesor Krčméry akoby naštartoval vyštudovaného lekára a analytika globálnych rizík Juraja Mesíka. Ten skonštatoval, že tak, aký má výkon mozog pána profesora, tak taký bol u nás riadený aj boj so smrtiacou pandémiou.


Profesor Vladimír Krčméry v relácii TV Markíza Reflex priznal, že po poslednej misii v Kambodži, kde bol pred rokom, dostal piatykrát maláriu, ktorá na ňom zanechala následky. Idem vraj len na polovičný výkon mozgu, štvrtinový výkon pamäte a polovičný výkon zraku. Okrem iného povedal aj to, že aj do dôchodku aj na druhý svet sa chystá s radosťou. Juraja Mesíka tieto odpovede znepokojili natoľko, že sa k tomu vyjadril v statuse na sociálnej sieti.
Leto vláda plagiátorov a korupčníkov radostne preflákala, a potom prišlo masové umieranie

„Bohužiaľ... to, čo každý vzdelanejší človek tušil od prvých vyjadrení tohto milého pána na margo covidu je tu čierne na bielom. Takto „na štvrť pamäte a polovičný výkon mozgu“ bol riadený celý náš expertný boj s pandémiou... a nikto v Matovičovej vláde ani v karpatských médiách si to nevšimol...,“ píše v úvode svojho statusu Mesík, ktorý je veľkým bojovníkom nielen proti Covidu, ale najmä za liek Ivermectin, ktorý ho v prvotnej fáze veľmi účinne lieči. „A tak bolo po Veľkej noci 2020 „po epidémii“, leto vláda plagiátorov a korupčníkov radostne preflákala, a na jeseň sa začalo masovo zomierať, ako nikdy od Druhej svetovej vojny...,“ konštatuje smutne Mesík, ktorý bol aj proti celoplošnému testovaniu.



„Zatiaľ najmenej 17 000 zbytočne mŕtvych ľudí: koľko ich ešte pribudne za vlády Matovič II ukáže až čas,“ uvádza náš analytik globálnych rizík, ktorý na záver akoby chcel zdupľovať svoje slová o zlom manažovaní boja s Covidom vyjadreniami profesora Krčméryho: „Ja keď som dostal cerebrálnu maláriu, tak potom som už mimo Európy necestoval. Pol mozgu mi odumrelo,“ povedal Krčméry. „Ja idem len na polovičný výkon mozgu, štvrtinový výkon pamäte a polovičný výkon zraku. Tá malária zanechala stopy, no ja sa nesťažujem. Dokonca si myslím, že už som mal byť na druhom svete.“

Matovičova „špajdľová spartakiáda“ zadlžila ešte aj deti našich detí, hnevá sa Juraj Mesík
Celoplošné testovania vyšli Slovensko poriadne draho. Suma sa totiž blíži až k 500 miliónom eur! Akciu, ktorá zadlžila krajinu, kritizuje na sociálnej sieti aj analytik globálnych rizík a vyštudovaný lekár Juraj Mesík. Čítať ďalej
01 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik