Keď trolling kritizuje trollovanie, alebo mávajme na americké konvoje a vidlami žeňme civilistov z Ruska
07 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Americké vojenské konvoje a ozbrojené konvoje armád NATO sa nám po Slovensku preháňajú mustangy na amerických savanách. Div, že ich nevítame z oficiálnej úrovne ako kedysi zvykli pionieri mávadlami na prvého mája súdruhov na tribúne. Jazda civilných motorkárov z Ruska je však trollovanie, je to proruská propaganda, je to hybridná hrozba.


"Treba to povedať na rovinu: Noční vlci, ktorí zneužívajú pietne spomienky na šírenie škodlivej propagandy, nie sú u nás vítaní." Píše v statuse na sociálnej sieti štátny tajomník ministerstva zahraničia Martin Klus. Čitateľovi hneď zíde na um otázka, či prospešná propaganda je iná ako škodlivá, ale asi je, podľa výrokov niektorých našich predstaviteľov.

Reprofoto status FB (@Martin Klus)

Politická a občianska farbosleposť

"Táto hybridná hrozba „na kolesách“ nemá v našich mestách a obciach čo hľadať. " Tvrdí Martin Klus.

Takže "hrozba" a ešte hybridná - na motorkárskych kolesách v praxi vyzerá asi tak, že motorkári vezú z Moskvy oheň z pomínka neznámeho vojaka na cintoríny, na ktorých sú u nás pochovaní ruskí (sovietski) vojaci.

Hrozbou, ani len hybridnou, nie sú armádne konvoje s ostrou výzbrojou armád USA a NATO, ktoré majú na slovenských cestách trvalý autodrom. To je "iba taká" každodenná súčasť slovenského servilného politického koloritu.

Rusko si ctí hrdinstvo slovenských vlastencov, v Moskve odovzdali ich potomkom večný oheň
Pamiatka na spoločný boj proti fašizmu je spoločným mravným orientačným bodom pre Rusko a Slovensko. Upevňuje priateľstvo a spoluprácu medzi oboma krajinami. Vyhlásil predseda Ruskej historickej spoločnosti a riaditeľ Služby vonkajšej rozviedky RF... Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Ivan Brožík

A čo tak poďakovať sa za slobodu, v ktorej si každý môže písať čo chce?

"O to viac ma mrzí, že aj v „mojej“ Banskej Bystrici sa našla skupina "vítačov" Nočných vlkov. ?? Ruských motorkárov, ktorí manifestačne brázdia po vojenských pamätníkoch, skrývajúc sa za úctu k obetiam 2. svetovej vojny alebo heslá o všeslovanskej vzájomnosti. V skutočnosti pritom vyzývajú na podporu nacionalistických či extrémistických síl a mobilizujú verejnosť proti členstvu v EÚ a NATO." Píše na veľké sklamanie Martin Klus na sociálnej sieti.

To už je fakt demagógia Urválkovského typu. Presne toto prednášali politruci na politických školeniach mužstva na vojenských katedrách našim brancom. Akurát to bolo o mobilizácii proti "Rusku". Inak doslova to isté.
Strrategickým záujmom štátu možno teraz  je opäť hlúposť, demagógia a propaganda

"Pred hybridnými hrozbami sme zraniteľní a účinná prevencia je preto strategickým záujmom štátu. Bez potrebnej politickej podpory, zaangažovanosti celej vlády ??, vrátane nesilových rezortov, ani bez aktívneho zapojenia širokej verejnosti to však nezvládneme. Rezort diplomacie chce ísť v tomto smere naďalej príkladom, čo dokazuje vytvorením oddelenia pre hybridné hrozby a posilňovanie odolnosti či postupným posilňovaním kapacít v oblasti strategickej komunikácie."

" Musíme však prijať ešte robustnejšie opatrenia. To, ako dokážeme minimalizovať riziká spojené s hybridnými hrozbami, osobitne dezinformáciami, je dnes totiž jednou z kľúčových otázok bezpečnosti a odolnosti našej demokracie." Píše priam šokujúco na sociálnej sieti Martin Klus, štátny tajomník našej diplomacie.
Berija sa vracia

Zostáva sa len domnievať, ako v praxi budú vyzerať "robustnejšie opatrenia". Nebodaj tak nejak - Berijovsky?

Je zapálenie sviečky na cintoríne hybridnou hrozbou? To hádam ešte nie! A ak áno, do blázinca tu patria už viacerí!

 

Trollovia a konšpirátori pozor: Ak napíšete ešte niečo zlé o Jarovi Naďovi, rovno si vás zablokuje!
Džejna Kopecká sa vo svojom statuse na sociálnej sieti zmienila o ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi, že má modrú knižku. Prirodzene, tohto veľkého bojovníka za všetko americké a pro NATO-vské sa to dotklo a prakticky okamžite na to, rovnako... Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik