Kamenický Matoviča priklincoval ako exota do zbierky - vodu káže, víno pije
07 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

"Prečo vidíš smietku v oku svojho brata, a vo vlastnom oku brvno nezbadáš? Ako môžeš povedať svojmu bratovi: »Brat môj, dovoľ, vyberiem ti smietku, čo máš v oku,« keď vo svojom vlastnom oku brvno nevidíš? Pokrytec, vyhoď najprv brvno zo svojho oka! Potom budeš vidieť a budeš môcť vybrať smietku, čo je v oku tvojho brata. (Lukáš 6:41-42 SSV)


Presne v tomto duchu vyššie citovaného evanjelistu napísal na sociálnej sieti exminister financií Ladislav Kamenický odkaz pre súčasného ministra financií Igora Matoviča.

Reprofoto status FB (@Ladislav Kamenický)

Poturčenec od Turka

"Matovič chce dodaniť živnostníkov, lebo podľa neho, na rozdiel od zamestnancov, živnostníci vraj neférovo využívajú systém."

"A to hovorí človek, ktorý vo svojej firme regionPress prevažne využíval živnostníkov a brigádnikov na roznášanie novín." Píše Kamenický.

Blaha: Je najvyšší čas zbaviť Matoviča právnej spôsobilosti. Zavrieť na psychiatriu a zahodiť kľúče
Blaha vs Matovič. Dvojica, ktorá nenájde vzájomný pokoj azda ani v hrobe. Podpredseda Smeru-SD si opäť podal šéfa OĽaNO, ktorý je, podľa neho, hodný na psychiatriu, prinajmenšom okamžitého odchodu z politiky. Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Čo to hovorí?

"Matovič sa postaví na tlačovku a hovorí o potrebe lepšieho výberu daní."

A to hovorí človek, ktorý si dal za rok do firemných nákladov výdavky za 200.000 km fiktívne najazdených na Fábii s jeho mamičkou (550km každý deň v roku ). Pokračuje vo výpočte ministrových farizejstiev jeho predchodca.
Platiť dane?

"Matovič vyzýva ľudí, aby férovo platili dane."

"A to hovorí človek, ktorý bol usvedčený z daňových podvodov a ktorý prepísal svoju firmu na bieleho koňa Vandáka." Nemilosrtne pokračuje Ladislav Kamenický.
Divadielko pre hlúpych

"Matovič vraj chce prijať zákon o hmotnej zodpovednosti politikov"

"A to chce urobiť človek, ktorý má rozdelené BSM, prepísal celý svoj niekoľkomiliónový majetok na manželku, nič nevlastní, je vlastne bezdomovec, a preto sa zákon o hmotnej zodpovednosti na Matoviča nebude vôbec vzťahovať." Znie vecná pripomienka exministra financií.
Vraj - dodržiavajte zákony

"Matovič žiada každého, aby dodržiaval zákony SR."

"A to robí človek, ktorý sám býval v neskolaudovanom dome" iba tak dodáva Ladislav Kamenický.
Otázka na margo

"TO FAKT CHCEME, ABY TAKÝTO "MORÁLNY ETALÓN ČISTOTY" PRIPRAVOVAL DAŇOVO-ODVODOVÚ REFORMU NA SLOVENSKU A OVPLYVŇOVAL TAK PRÍJEM VŠETKÝCH SLOVÁKOV⁉️ TO SNÁĎ NIE!" Končí svoj status na sociálnej sieti Ladislav Kamenický.

(Medzititulky red. HD.)

Ekonóm: Matovič nevie, o čom točí. Do financií sa absolútne nevyzná, chce len moc
06 | 05 | 2021 | Tibor Sipos