Vševedko Šimečka: Matovič pohŕda odborníkmi a myslí si, že všetko sa dá vymyslieť na kolene. Nie, nedá!
06 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Podľa europoslanca Michala Šimečku minister financií Igor Matovič pohŕda odborníkmi. Tomu má zodpovedať aj jeho daňovo-odvodová reforma. Zdá sa, že súčasná vláda definitívne prichádza o niekdajších spojencov.


Slováci si už zvykli, že domáce dianie pozorne sledujú aj naši europoslanci. Jedným z najaktívnejších je Michal Šimečka z Progresívneho Slovenska, ktorý podľa statusov na sociálnej sieti rozumie azda všetkému. A nesklamal ani tentokrát, keď Matoviča skritizoval za jeho daňovo-odvodovú reformu.

„Len jedna vec k včerajšej tlačovke. Opäť ukázala, ako je dôležité, aby Slovensko viedli politici s normálnym, kvalitným vzdelaním. Igor Matovič predstavil ´daňovo-odvodovú reformu´ na jednom slajde. Tri populistické riadky. Ak by toto spravil na akejkoľvek slušnej univerzite, tak ho z cvičenia vyhodia aj v prvom ročníku. Igor Matovič túto skúsenosť nemá. Preto odborníkmi pohŕda a myslí si, že všetko sa dá nejak oklamať, zimprovizovať, vymyslieť na kolene. Nie, nedá sa. A štátny rozpočet už vôbec nie,“ napísal Šimečka v kritickom statuse.



Michal Šimečka sa musel zblázniť. Druhú svetovú vojnu vraj rozpútal Sovietsky zväz!
Europoslanec Michal Šimečka, zdá sa, nevie odkiaľ fúka vietor. Inak by totiž podľa doktora Jána Liptáka nemohol povedať, že II. svetovú vojnu rozpútal Sovietsky zväz. Čítať ďalej
17 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik