Ožratí Mojsej, Kušnírová či Mikla: Známe tváre, ktoré si sadajú za volant na mol
06 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Po miernom uvoľňovaní moderátora diskusnej relácie V politike Norberta Dolinského tento týždeň zadržala polícia. Muži zákona ho za volantom podrobili dychovej skúške na alkohol, pri ktorej nafúkal takmer 1,8 promile. Dolinský však nebol jedinou celebritou, ktorá si za volant sadla na mol, píše Pluska.
Lukáš Adamec 

V roku 2012 sa dychovej skúške na alkohol podrobil aj víťaz druhej série Superstar Lukáš Adamec. Dostal mastnú pokutu 1 500 eur a zákaz šoférovania na 20 mesiacov. Niet divu, nafúkal totiž viac ako 1,4 promile.
Miroslava Fabušová

Mirka Fabušova, často označovaná ako "Kollárova misska", mala posledné mesiace rušné. Autonehoda s predsedom parlamentu, polonahá maľovala na dopravnú značku v nočných hodinách a napokon ju brutálne zbili na ulici. Po tom všetko jej namerali 1,33 promile za volantom. Fabušová aj tak tvrdila, že to bol len "zostatkový alkohol".
Braňo Mojsej

Kontroverzného hudobníka z východu zastavili policajti v roku 2012. Vtedy mu za volantom namerali neuveriteľných 2,85 promile. V cele predbežného zadržania strávil podľa informácií Plus jeden deň viac ako 50 hodín. Nevyhol sa trojročnému zákazu šoférovania, ani pokute 1 000 eur.

Známeho moderátora TA3 Dolinského zadržala polícia ožratého za volantom. Užil si aj pobyt v cele
Podľa portálu eReport mala polícia zadržať moderátora televízie TA3 Norberta Dolinského. Šoféroval pod vplyvom alkoholu. Čítať ďalej
05 | 05 | 2021 | Peter Sulek

Kuly

Líder nedávno rozpadnutej skupiny Desmod spravil osudnú chybu na jar 2009. Pod vplyvom alkoholu nasadol do auta, ktoré vraj chcel iba preparkovať. Na políciu to však neplatilo a po nameraných 1,25 promile mu vzali vodičák na štyri mesiace.
Robo Mikla 

Účastník prvej série Superstar Robo Mikla je svojimi kontroverznými vystúpeniami dobre známy. Spevák dokonca v roku 2007 havaroval pod vplyvom alkoholu.
Miko Hladký

Zdá sa, že šoférovať na mol je záľubou najmä hudobníkov. To potvrdzuje aj Miko Hladký, frontman kapely Gladiátor. Vodičák mu vzali v roku 2011 po tom, ako sa odmietol podrobiť dychovej skúške. Rovnakú chybu spravil v roku 2015, keď opitý na mol havaroval a následne mu namerali takmer 1,6 promile.
Silvia Kušnírová 

Dolinský nie je jediným moderátorom politickej relácie, ktorý obľubuje šoférovať opitý. Ani Silvia Kušnírová, ktorá moderovala reláciu TV JOJ Politika.sk sa v septembri 2007 nevyhla dychovej skúške, ktorá preukázala 1,56 promile. Nabúrala priamo do dopravného značenia a skončila s tržnými ranami a otrasom mozgu.

Jakubec sa škodoradostne teší z rozpadu Desmodu: Tieto kapely sú podľa neho na rade!
06 | 05 | 2021 | Tibor Sipos