Sulík, Mika a Doležal v Dubaji: Exotiku údajne navštívili kvôli práci (FOTO)
05 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Šéf rezortu hospodárstva a líder liberálnej SaS Richard Sulík sa prostredníctvom sociálnej siete Instagram ohlásil zo Spojených arabských emirátov. Sprievod mu robia minister dopravy Andrej Doležal a riaditeľ novej agentúry Slovakia Travel Václav Mika.

Minister Sulík uviedol, že v Dubaji spolu s Doležalom a Mikom kontrolujú rozpracovanosť slovenskej expozície, ktorá bude zameraná na inovácie, letectvo a vesmírne technológie. "Okrem nich ukážeme svetu aj to, ako sme pokročili s vodíkom. Okrem EXPO Dubaj sú na programe aj mnohé bilaterálne stretnutia a rokovania, ktoré by mali posilniť naše vzťahy so Spojenými arabskými emirátmi," napísal Sulík pod spoločnou snímkou. "Preto sú súčasťou našej delegácie aj minister dopravy a výstavby Andrej Doležal a riaditeľ Slovakia Travel Václav Mika," dodal.



Agentúra Slovakia Travel vznikla len 1. apríla. „Máme ambíciu do jedného mesiaca, 1. mája, prevziať úplnú funkcionalitu toho, čo sa dnes robí na ministerstve, to znamená sekcia cestovného ruchu, aby sme od tohto dátumu mohli formálne, ale aj vecne pôsobiť v cestovnom ruchu,“ prezradil Mika, ktorý pôsobil aj ako generálny riaditeľ RTVS či Rádia Expres.

Toho predstavil práve minister dopravy a výstavby Doležal. „Je to skúsený manažér, aj som vôbec rád, že prijal tú ponuku,“ uviedol pre Nový Čas.

Mihál neverí vlastným očiam: Bol to Matovič, kto zamietol podporu slobodných matiek!
05 | 05 | 2021 | Tibor Sipos