Šeliga, Žitňanská, Droba v noci v klube aj napriek zákazu vychádzania. Navyše v podniku konšpirátora Hríba
05 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Za ľudí si zjavne pomýlilo názov. Čo tak Nad ľudí? Sedieť v čase zákazu vychádzania v bare, ktorý mal byť zavretý. To si môžu dovoliť naozaj iba nadľudia.


"Šeliga, Žitňanská a Droba porušili predpisy, v noci sedeli v klube, ktorý mal byť zatvorený." Píše web dennikn.sk. Trojica sedela v Klube pod lampou známeho mediálneho konšpirátora Štefana Hríba.

Šeliga vykázal zo sály poslancov ĽSNS, dmietali predložiť negatívny test
Podpredseda Národnej rady (NR) SR Juraj Šeliga (Za ľudí) v utorok vykázal poslancov NR SR za ĽSNS z rokovacej sály. Dôvodom bolo, že odmietali predložiť potvrdenie o negatívnom teste na ochorenie COVID-19. Čítať ďalej
03 | 11 | 2020 | tasr

Nadľudia môžu to, čo ľudia nesmú

"Podpredseda parlamentu Juraj Šeliga sa vyjadrí na tlačovke, župan Juraj Droba uznáva, že to bola chyba." Jana Žitňanská podľa zdroja nezdvíha telefón.
To sa im to hlasuje za zákaz vychádzania!

"Podpredseda parlamentu Juraj Šeliga (Za ľudí), jeho stranícka kolegyňa Jana Žitňanská, ktorá vedie sociálny výbor, a bratislavský župan Juraj Droba (SaS) minulý týždeň spolu do noci sedeli v Klube pod lampou v centre Bratislavy. Odfotil ich tam časopis Plus 7 dní. Fotky vznikli po 22:30 a pred polnocou." Píše dennikn.sk s uvedením presných časov.

Zdroj pripomína, že "na Slovensku platí s niekoľkými výnimkami zákaz vychádzania po 21:00 a po tomto čase by mali byť zatvorené aj terasy reštaurácií. Ich interiéry by mali byť zatvorené úplne, schôdzka sa odohrávala vnútri podniku."
Boľševici sa majú čo učiť

"Šeliga Denníku N povedal, že sa k nočnému stretnutiu vyjadrí na tlačovej konferencii. Viac ho komentovať nechcel. V strane Za ľudí sa však hovorí o možnosti, že by odstúpil z funkcie podpredsedu parlamentu."

„Evidentne sme sa mali stretnúť v kancelárii,“ vysvetľoval Šeliga týždenníku Plus 7 dní. Podľa neho išlo o pracovnú schôdzku. Šeliga do politiky vstupoval ako jeden z organizátorov protestov Za slušné Slovensko.

Jana Žitanská nedvíhala mobil." Informuje portál dennikn.sk. Šeliga a Žitňanská sú nielen politickí kolegovia, ale sú aj partneri. Ich pomer odhalili médiá tesne po tom, ako sa vytvorila súčasná vládna koalícia. Šeliga bol zachytený, ako podvečer vchádza do bytu Žitňanskej a odchádza odtiaľ až ráno.
Výnimky nie sú

"Na posedenia v interiéri reštaurácie po 21:00 neexistuje výnimka, a teda stále je zakázané sedieť vnútri v reštauráciách, hoci Droba tvrdí, že stretnutie bolo pracovné. Povolené je byť na terase, ale len do 21:00. Podľa oficiálnej stánky korona.gov.sk neplatí obmedzenie pohybu po 21:00 iba na cestu do práce.

Podnik, v ktorom sa stretnutie uskutočnilo - Klub pod lampou, prevádzkuje šéfredaktor časopisu Týždeň. Štefan Hríb", dodáva ďalšiu zaujímavosť portál dennikn.sk.

(Medzititulky red. HD.)

"Šeliga konal v parlamente protiprávne", tvrdí bývalý predseda parlamentu
„Konanie podpredsedu parlamentu Šeligu, ktorý vykázal poslancov ĽSNS zo sály je protiprávne“, tvrdí bývalý šéf parlamentu Andrej Danko Čítať ďalej
04 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič