Táto vláda je synonymom amaterizmu, arogancie a psychopatického testovania utrápených ľudí, tvrdí Becík
04 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Opozícia včera priniesla do prezidentského paláca takmer 600-tisíc podpisov za vyhlásenie referenda o predčasných voľbách. Podľa Branislava Becíka tento „Hlas ľudu – Hlas Boží“ by mala Zuzana Čaputová vyslyšať a umožniť ľuďom napraviť to, čo pri posledných voľbách pokazili.


Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík má na súčasnú vládu ťažké srdce hneď z viacerých dôvodov, a tak aj on je za predčasné voľby. Ako píše v statuse na sociálnej sieti, vyhlásenie druhej vlády Igora Matoviča za legitímne a najmä jeho vymenovanie za ministra financií bola obrovská chyba. Ľudia sú preto z vládnutia súčasnej koalície zhrození a deprimovaní.
Prípadné ďalšie tri roky vlády súčasnej koalície nadobro zlikvidujú tento národ

„Súčasnú vládu si národ zvolil na základe klamných sľubov. Po roku vládnutia už vieme, že to bola chyba. A ruku na srdce - v skutočnosti je táto vláda synonymom amaterizmu, arogancie a psychopatického testovania utrápeného a unaveného obyvateľstva,“ píše hneď v úvode svojho statusu Branislav Becík a vzápätí sa obracia na hlavu štátu. „Pani prezidentka! Zamysleli ste sa nad tým, že ak občania môžu demokraticky voliť, no sú pri tom oklamaní, mali by dostať šancu ju následne odvolať? Takmer 600 tis. občanov sa podpísalo za ukončenie tohto politického marazmu a za vyhlásenie predčasných volieb. A to nie je málo! Sú to predsa naši ľudia,“ konštatuje bývalý podpredseda strany Dobrá voľba.



Podľa Becíka sú Slováci zhrození, deprimovaní a obávajúci sa, čím všetkým im Matovičove OĽANO a spol. môžu ešte ublížiť. „Prípadné ďalšie tri roky ich vlády nadobro zlikvidujú tento národ. Veď všetci dnes už vidíme, koľko škody dokázali napáchať za jeden jediný rok. Predchádzajúce vlády sú pri nich iba slabý odvar,“ píše starosta Dvorov nad Žitavou a dodáva: „Vyhlásiť druhú vládu Igora Matoviča za legitímnu a vymenovať ho za ministra financií bola obrovská chyba. Prosím, neurobte túto chybu opäť. Najmä pri neutíchajúcej a naliehavej prosbe slovenského národa, ktorý chce chybu, ktorej sa dopustil len preto, že bol bohapusto oklamaný, napraviť.“ A na samý záver sa Becík opäť obracia na Zuzanu Čaputovú. „Máte tro v rukách, pani prezidentka!“

Becík: Toto je už do neba volajúce, aká banda neschopákov a babrákov nám tu vládne (VIDEO)
Branislav Becík je starostom vo Dvoroch nad Žitavou, obci na juhu Slovenska a navyše synom exministra pôdohospodárstva Stanislava Becíka. Doma majú pomerne veľké hospodárstvo, takže čo-to o poľnohospodárstve vie. Aj preto si môže dovoliť na... Čítať ďalej
29 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik