Ďalší trapas Remišovej! Fico si robí starosť o jej mentálne zdravie
04 | 05 | 2021 I Diana Zaťková

Všetci máme ešte v živej pamäti minulotýždňový trapas ministerky Remišovej, keď nemala ani tušenie, o čom vlastne vláda rokovala. Pobavila aj v nedeľnej televíznej debate spravodajskej televízie TA3. A jej sok v diskusii, expremiér Fico, si na nej riadne zgustol.


Šéf Smeru privítal šéfku Za ľudí v nedeľnej televíznej debate po svojom. „Hlavne musím povedať, že som rád že vidím pani Remišovú lebo som mal o ňu strach v stredu po vláde. Bola na tlačovej konferencii a bola zjavne dezorientovaná a vôbec nevedela o čom sa rokovalo na vláde. Hoci tam sedela," uškŕňal sa Fico.

"Vôbec nevedela, že sedela pri bode, ktorý sa týkal voľby nového šéfa SIS. Tak dúfam, že dnes ste v poriadku pani Remišová. Je nedeľa, jedenásť hodín, Robert Fico, ideme sa baviť,” začal bývalý trojnásobný expremiér so značnou mierou sarkazmu.

Fico: Premiér nie je spôsobilý na funkciu, Kolíkovú sme navrhli odvolať
Premiér Eduard Heger (OĽANO) nie je pripravený ani spôsobilý na svoju funkciu. Svedčí o tom aj jeho bezduché vyjadrenie k programovému vyhláseniu vlády (PVV) v Národnej rade (NR) SR. Skonštatoval to predseda Smeru-SD Robert Fico na utorkovej... Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | tasr


Remišová zostala očividne vykoľajená, lebo predsedovi Smeru začala mimovoľne tykať. Zasekla sa a pokračovala už vykaním, ale ďalšie fopaux už bolo na svete. A Fico sa očividne dobre bavil.

Ešte aj po debate na otázku portálu eReport.sk, či si s pani ministerkou potykal, odpovedal: „Očividne bola pani ministerka celý čas mimo, rovnako ako počas rokovania vlády. Aj toto jej chabé vystúpenie len potvrdzuje, že v politike sa vyskytla čistou náhodou. Jej vykanie/tykanie počas diskusie svedčí len a len o jej mentálnom rozpoložení,” skonštatoval Fico.

Matovič pred voľbami: "Peňazí je dosť, len treba mafiánom klepnúť po prstoch. Dane zvyšovať nebudeme!" (VIDEO)
O politikoch je známe, že mnohí z nich sľubujú pred voľbami niečo, čo po nich už nie je pravda. Zaradil sa medzi nich aj Igor Matovič, ktorý sväto-sväte hovoril o nezvyšovaní daní. Dnes je však už situácia diametrálne iná. Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik