Za proruskými billboardmi stojí "Čarnogurského" spoločnosť: Chcú vyslať iný signál o Slovensku!
03 | 05 | 2021 I René Skalný

"Ďakujeme za oslobodenie / Nechceme vojnu s Ruskom" -Takýto text nesie nespočet z množstva pútačov, ktoré sa momentálne vynímajú na uliciach slovenských miest. Majú byť reakciou na prebiehajúcu vlnu protiruskej hystérie, ktorá má súvis s distribúciou ruskej vakcíny Sputnik v Strednej Európe. Aspoň tak to tvrdí Ján Čarnogurský.


Ako informuje bývalý predseda vlády a predstaviteľ Slovensko-ruskej spoločnosti na sociálnej sieti: "Vakcína Sputnik V zatiaľ vo svete vrátane Slovenska pôsobí viac ako lakmusový papierik na politiku než proti covidu-19.

Predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini sa vyjadril proti používaniu Sputniku na Slovensku. Inak by to bolo divné, podľa prieskumov okolo 500 tisíc Slovákov by dalo prednosť Sputniku, predseda politickej strany by sa nemal vyjadrovať proti vakcíne a prípadne sa dotknúť jej prívržencov." Pokračuje Čarnogurský.

"Ale kto sa vyjadrí proti Sputniku, získa priazeň Američanov. Peli si asi spočítal, že na Slovensku potrebuje priazeň Američanov, aby sa mohol stať predsedom vlády tak Sputnik musel ísť bokom." Upozorňuje bývalý premiér.

Fanatická rusofóbia ako oficiálna doktrína súčasnej vlády
Slovensko nemalo vo svojich novodobých dejinách nikdy horšie vzťahy s Ruskom, ako je tomu dnes. Koalícia sa netají tým, že Ruskú federáciu považuje priamo za nepriateľský štát a naši predstavitelia si nenechajú ujsť žiadnu príležitosť, aby to mohli... Čítať ďalej
23 | 04 | 2021 | René Skalný

"Na internetovom portále Postoj je rozhovor so šéfom Imuna Šarišské Michaľany Jurajom Kamarásom.


Hovorí, že kontrola vakcíny v Maďarsku už nič nové neprinesie a vláda prejavuje veľkú nerozhodnosť, keď nepovoľuje používanie vakcíny. Nuž tak to je. Nechcem si predstaviť, čo by bolo so Slovenskom, keby táto vláda mala riešiť naozaj vážny a dramatický problém Slovenska." Pokračuje.


"Zaznievajú hlasy s odvolávkou na Brazíliu, kde zrušili objednávku na Sputnik V pre jeho údajné nedostatky. Brazília tiež dokazuje, že v niektorých krajinách Sputnik je viac o politike než o zdravotníctve.


Brazília je prezidentská republika a brazílsky prezident Jair Bolsonaro je veľmi opretý o Američanov. Teda Brazília odmietla Sputnik." Myslí si Čarnogurský.


Slávny ruský astrológ predpovedá svet do r. 2040: Žiadne konce sveta, ale vedecký skok, koniec darwinizmu a revolúcia v komunikácii!
Konstantin Daragan je v Rusku a post-sovietskych krajinách vyhľadávaným astrológom. Autor hneď niekoľkých bestsellerov, docent Národnej univerzity pre letectvo a kozmonautiku a (okrem iného) konzultant poradcu prezidenta Ukrajiny. Zostavil prognózu... Čítať ďalej
02 | 05 | 2021 | René Skalný

"Zato druhá najväčšia juhoamerická krajina Argentína používa Sputnik a aj argentínsky prezident Alberto Fernández, ktorý použil Sputnik, ale potom dostal covid, sa už vyliečil." Pokračuje.


"České náhle zistenie po siedmych rokoch, že výbuch vo Vrbeticiach spôsobili ruskí agenti vyvolal výbuch rusofóbie v našich médiách aj u niektorých vládnych činiteľov.


Slovensko-ruská spoločnosť chce vyslať iný signál o Slovensku, najmä teraz v máji, na výročie oslobodenia.


Vystavili sme na verejnosť billboardy s vyjadrením vďaky za oslobodenie a že nechceme vojnu s Ruskom. Billboardy pokrývajú celé Slovensko a budú vystavené celý máj." Uzatvára známy právnik, ktorý sa netají priateľstvom k Ruskej federácii.