Avizovaných 25 percent DPH je niečo ako Columbova žena, bráni šéfa OĽaNO Peter Kremský
03 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Zámerom zvýšiť DPH na 25% sa minister financií Igor Matovič nijako netají, preto je prazvláštne, ako sa niektorí poslanci z jeho hnutia tvária nechápavo. Ba ešte tých, ktorí to šíria a komentujú napádajú. Tak, ako to robí vo svojom statuse poslanec za OĽaNO Peter Kremský.


Igor Matovič si ide svojou politickou cestou. Slovensko doslova pohodil náručiu smrti nezmyselným celoplošným testovaní a za testy vyhodil už takmer pol miliardy eur. Kauza Sputnik je iba akousi čerešničkou na jeho nezmyselnej torte toho, za čo ho drvivá väčšina Slovákov nenávidí. Šéf OĽaNO sa ale zviditeľnil opäť, tentokrát svojimi návrhmi už ako minister financií. Najviac rezonuje ten na zvýšenie DPH na 25%. Jeho poslanci sa však tvária, že ono to vlastne tak nie je, ba že na vine sú opäť tí druhí. Poslanec parlamentu za OĽaNO to na sociálnej sieti doslova zaklincoval.
Túto debatu bolo treba rozpumpovať naplno. Stačí, že ministrom financií je Igor Matovič

Podľa Petra Kremského je totiž avizovaných 25% DPH niečo ako Columbova žena. „Nikto ju nevidel, nikto sa s ňou nestretol, ktovie či existuje, ale stále sa o nej hovorí. Zvýšenie sadzby DPH na 25%,“ píše v statuse Kremský a dodáva, že s tým začal Richard Sulík, ktorý len tak medzi rečou povedal, že SaS bude proti zvýšeniu DPH, ktoré vraj pripravuje Igor Matovič. „Tento výrok stačil, aby sa rozpútalo peklo. Nie dátové, ale úvahové. Odrazu má každý potrebu vyjadriť sa k neexistujúcemu návrhu. Všetky médiá sú zaplnené titulkami, ako rôzni politici odmietajú zvýšenie DPH. Plný Facebook memečiek, zosmiešňovania a vyjadrení. Kto sa ešte k 25% nevyjadril, nech sa hlási u súdruha Žinčicu,“ snaží sa odľahčiť veľmi. Vážnu tému Kremský, ktorý sa zaradil do šíku ochrancov veľkého šéfa Matoviča.

„Túto debatu bolo treba rozpumpovať naplno. Kontext netreba! Stačí, že ministrom financií je Matovič. A to sa predsa neodpúšťa. Nevadí, že sa hovorí o podpore rodiny, o reforme daní a odvodov, že nijaký návrh nie je nielenže schválený, ale dokonca ani predložený. Ale už sa robia závery a mediálne lynče...,“ pokračuje Kremský v obrane, ktorá stojí doslova na vode, pretože to, čo si Matovič zaumieni, to sa aj stane. A ak by náhodou nie, „extrémne pomstychtivý“ šéf OĽaNO mu to najbližšie kruto spočíta. A to už nie je Columbova žena, ale realita predchádzajúcich všedných dní.

Zvýšenie DPH na 25 percent je typický výplod vrchného psychopata Matoviča, konštatuje Draxler
Igor Matovič návrhom zvýšenia DPH na 25 percent nahneval celú slovenskú populáciu. Exminister školstva Juraj Draxler ho za to skritizoval tak, ako ešte nikdy predtým. Kritika sa mu však ušla aj za iné veci. Čítať ďalej
02 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Úprimný záujem o ľudí sa neodpúšťa! Mohli by to zaplatiť tí bohatší, majetní a možno bezdetní

„Na otázku, prečo túto informáciu pustil Richard Sulík do éteru nemám odpoveď. Prečo je opäť potrebné vyhraniť sa voči niečomu, čo ešte ani nie je témou rokovaní? Na to sa treba pýtať ministra hospodárstva,“ vykopáva ďalšiu vojnovú sekeru so šéfom SaS poslanec Kremský. „Prečo to potrebujú všetky médiá rozmazávať a neoveriť si fakty? Na to asi odpoveď nedostaneme. Možno preto, že tu zase niekto chce urobiť niečo pre tých najchudobnejších, ktorí to v žiadnej dobe nemajú ľahké. Pretože obetujú svoje pohodlie, kariéru a možno aj zdravie, pretože sa starajú o deti, budúcnosť tejto krajiny,“ píše v statuse Kremský zabúdajúc zrejme na fakt, že zvýšenie DPH pocítia vo svojich peňaženkách počas nákupov aj tí najchudobnejší, na ktorých sa odvoláva.



„A to teda nie! Úprimný záujem o ľudí sa neodpúšťa! A navyše by to mohli zaplatiť tí bohatší, majetní, možno bezdetní? No tak to je už vrchol! Ľavicoví ideológovia vyrazili do boja proti podpore rodiny, ktorú by radšej rozbili, ako by mala rásť a byť inšpiráciou pre iných. No uvidíme, my sa odradiť nedáme. Rodina je základom spoločnosti a my ju budeme vždy podporovať,“ doslova proletársky končí svoj status Peter Kremský. A Jozef Mečiar mu v komentári pod jeho statusom dáva na celú vec jasnú odpoveď: „To fakt a bez hanby? Matovič pustí nejakú myšlienku, ale nie len tak, že dá tému na stôl. Hneď k tomu doplní útok na každého, kto by mohol byť proti (všetko dopredu onálepkuje). A keď ľudia naozaj začnú krútiť hlavami nad tým nápadom, tak vybehnú jeho nosiči tašiek a začnú vypisovať, že téma neexistuje, že útočia tí druhí atď. Fakt ste v tom spolku už trápni.“

Matovič chystá pre Slovákov druhú najvyššiu DPH v Európe, zastavme jeho 25-percentné šialenstvo!
Minister financií sa chce zapáčiť rodičom mnohodetných rodín. Avšak jeho plány na dramatické zvýšenie detských prídavkov budú musieť zaplatiť všetci občania SR na DPH, zvýšenej na 25 percent. Starí, osamelí, bezdetní. Ekonomicky tak Matovič úplne... Čítať ďalej
01 | 05 | 2021 | Ivan Brožík