Peter Marček na 1. mája vyzýva: Ide sa na prechádzku!
01 | 05 | 2021 I Petra Demková

Bývalý poslanec NR SR Peter Marček už pred niekoľkými dňami avizoval protesty na troch bratislavských námestiach. Keďže núdzový stav sa predĺžil, vyzýva aspoň na prechádzku. Napísal, že ideálne by bolo prechádzať sa na Sviatok práce okolo 13:00 po Námestia slobody.


„Bude 22 stupňov Celzia, teplučko, aj nebesia nám prajú! Máme podporu od najväčšej autority z hora, od pána Boha!“ napísal Marček na Facebooku.

„Akosi lepšie je mať u nás nejaký chaos a mútne vody, že v tom sa lepšie loví,“ vedel Husák už v roku 1969 (VIDEO)
Slovensko si dnes pripomína sviatok práce. Mnohí si tento deň a najmä to, ako sa počas neho oslavovalo, pamätajú z čias, keď u nás „kraľoval“ socializmus. Niektoré slová vtedajších vládnych predstaviteľov sú však „ako cez kopirák“ tých dnešných v... Čítať ďalej
01 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


„1. máj je jedným z najkrajších sviatkov - Sviatok práce, o ktorú sme mnohí prišli a mnohých ďalších to iba čaká! Občan a rodiny sú na kolenách! Pýtam sa, dokedy túto diletantskú politiku a situáciu na Slovensku budeme tolerovať?“ uvádza Marček.

„Ekonomická a pandemická situácia nám nedovoľuje normálne pracovať, našim deťom chodiť do školy, navštevovať kultúrne a spoločenské podujatia a je zákaz zhromažďovania! Sme jediná krajina EÚ a možno aj na svete, ktorá má už osem mesiacov zavedený núdzový stav! Nič vám nehovorí Charta ľudských práv?“ kladie bývalý zápasník ďalšiu otázku.

„Ja osobne sa idem poprechádzať dnes, v tento významný Sviatok práce, s rodinou a priateľmi v 6-členných skupinách s dostatočným odstupom po našom hlavnom meste Bratislave,“ dal na známosť na konci príspevku.

Mazurek Matovičovi: Zruinovali ste štát, zničili ste spravodlivosť, pošliapali ústavu a z ľudí urobili otrokov
Milan Mazurek stihol v dvojminútovej faktickej poznámke zhrnúť Igorovi Matovičovi všetko, čo jeho vláda za rok vlády. A málo toho nebolo. Mazurek reagoval na chvastúnske vystúpenie bývalého premiéra v pléne, kde sa Matovič chválil úspechmi.... Čítať ďalej
01 | 05 | 2021 | Petra Demková