Fakt nám vládne samojediný diktátor a ostatní iba behajú po dvore, ako plieska bičom?
01 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Bolo to slávy, otvorila sa Čakáreň aj pre mladšie ročníky, už od 16 rokov. Hrdo oznámil minister zdravotníctva. Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) začalo posielať potvrdzujúce termíny prihláseným. Na druhý deň sa na sociálnej sieti ozval vládca Stredozeme a všetko je inak. NCZI termíny operatívne pre mladšie ročníky ruší, všetci sú naštvaní a neobmedzený vládca sa zas usmieva, ako s nami všetkými zatočil.


Opäť minister pre všetko a predseda vlády bez kresla zasiahol. Odvolal, čo povedali iní a potvrdilo sa, čo vyhlásil on. Najskôr prišla v relácii televízie Markzía Na telo plus informácia ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského. Veková hranica očkovania  sa posunula od 16 rokov. Podľa Lengvarského preto, lebo Pfizerom sa môžu očkovať aj osoby pod 18.
Intermezzo

A mladí sa po Lengvarského vyhlásení nahlasovali, prihlasovali ich rodičia a prichádzali im potvrdené termíny. Aj hneď na zajtra.

Reprofoto status FB (@Igor Matovič)

Veľký brat zasahuje

"Verím, že ministerstvo zdravotníctva nepripustí blamáž. Aby ešte predtým, ako budú zaočkovaní starí ľudia a chronicky chorí, ktorí chcú byť zaočkovaní, bol začkovaný čo i len jeden zdravý 16-17 ročný tínedžer Pfizerom či Modernou. Bol by to znak úplného zlyhania zdravého rozumu ministerstva. A malo by patričné a nemilosrdné následky. Píšem radšej verejne, aby neboli zase nejaké trápne výhovorky." Píše Igor Matovič v jednom zo svojich v ostatnom čase opäť hojných statusov.
V komentároch Matovičovi odpovedá čitateľ Jozef Jatel

"Pán bývalý premiér, ja naozaj neviem, čo napísať. Vyserte sa už na to. Ľudia prišli o živobytie aj o životy. Nebolo by lepšie nechrániť nikoho a radšej nech sa rozhodne každý sám. Mňa by zaujímalo koľko ľudí by zomrelo keby sa netestovalo. Prajem príjemný víkend, dobre sa mám.

Absurdistan! Virtuálnu čakáreň pre čakanie na očkovanie dnes nespustia. Dôvodom je veľa záujemcov
Minulý týždeň štátna tajomníčka ministerstva zdravotníctva Jana Ježíková avizovala, že štát chystá nový objednávkový systém na očkovanie proti Covid-19. Fungovať mal ako virtuálna čakáreň. Občan dostane termín podľa roku narodenia. Nemusí sa preto... Čítať ďalej
16 | 03 | 2021 | Ivan Brožík

Druhá medzihra

A Národné centrum zdravotníckych informácií po Matovičovom statuse hromadne odvolávalo to, čo potvrdilo a potvrdilo to, čo odvolal Matovič. NCZI proste už potvrdené registrácie zrušilo.
Zomri ako lampáreň rozzúrených



(Obrázok prevzalo konto ZOMRI od DennikN. - pozn. red. HD.)
Čo robia mladí ľudia v piatok večer...

"Čiže máme niečo po 23:00. Do inboxu nám od ľudí začínajú chodiť správy o zrušených termínoch na očkovanie, ktoré dostali po zaregistrovaní. Nikto nič ani muk prečo, ako, kvôli čomu a čo teraz. Proste piatok večer pohoda, zajtra štátny sviatok. Snáď si to prečíta aspoň minister financií (!!!) a napíše k tomu aspoň nejaký status o patričných a nemilosrdných následkoch. Lebo tak to tu funguje. Ale nezúfajte. Aj tí 16-17 roční dostanú volebné právo, teda ak neodídu a budú spomínať s úsmevom na tvári na tento jeden piatkový večer." Píše ZOMRI k obrázku vyššie

Szalay: Formulár na očkovanie pustí aj vymyslené identity. V piatok sme mali dvakrát Igora Matoviča
V Bratislave sa prišlo dať zaočkovať 1500 ľudí s priemerným vekom 36 rokov. Napísal to na svojom statuse Tomáš Szalay, ktorý má na starosti očkovacie centrum. Kto je zodpovedný za to, že vakcínu nedostanú starí, ale mladí ľudia? Čítať ďalej
05 | 04 | 2021 | Michal Filek


A teraz komentíky. Stoja za to. Ponúkame náhodný výber, pretože sú ich stovky:
Dana Turanová

"Keďže odbrzdený sociopat Matovič do všetkého zasahuje, nečudujme sa, že možno aj pri eventuálnych chybách tam ľudia vidia jeho paprče."
Edmund Baumann

"Ukľudni sa, ty! Tieto ´chyby´ systému sa zázračne opravujú po statusoch plagiátora z iného ministerstva. Dokedy budeme tolerovať toto správanie sa jedného človeka?! Tento plagiátor si s nami vytiera dennodenne riť a ty tu napíšeš, aby sa niekto ukľudnil?"
Vladimíra Lenská

"Ten už začal rozposielavať SMSky, už je premiér, minister financií a zdravotníctva , riaditeľ NCZI a informatik či riadi prihlasovanie."
A tak si tu žijeme...

A hlavne, je lásky čas, potvrdzuje "priateľsky a milo" aj minister pre všetko vo svojom najnovšom statuse:

Reprofoto status FB (@Igor Matovič)


(Medzititulky red. HD.)

Lekára Visolajského už nebaví počúvať politické hádky na krízovom štábe - "neplatím politikov z daní, aby som počúval ich hádky"
Poradca krízoveho štábu Visolajský: "Nepotrebujem tri hodiny na štábe počúvať koaličnú hádku, bijú sa o voliča, akoby sme boli dva mesiace pred voľbami." Čítať ďalej
04 | 12 | 2020 | Ivan Brožík