Zaočkovaný Joe Biden spanikáril po tom, čo si nevedel nájsť svoje rúško (VIDEO)
30 | 04 | 2021 I Lukáš Leca

Prezident Biden strávil približne 30 sekúnd hľadaním svojej ochrannej masky počas vystúpenia v americkom štáte Georgia, a to aj napriek skutočnosti, že je úplne zaočkovaný proti COVID-19, píše portál Daily Mail.


„Hľadám svoju masku, mám problém,“ povedal prezident, keď prehľadával celé pódium a dokumenty, čím zdržoval svoj odchod. Stalo sa tak už po druhýkrát tento týždeň, čo Biden povedal, že bude mať „problémy“, pretože nemal pri sebe rúško.

Biden vystúpil vo štvrtok v štáte Georgia pri príležitosti svojho stého dňa v úrade a pri príležitosti svojho návrhu infraštruktúry v hodnote 4 biliónov dolárov zameraného na opravu rozpadajúcich sa diaľnic a mostov v krajine.

Celé vystúpenie môžete vidieť na videu nižšie, pričom Bidenovu paniku môžete sledovať od času 3:09:20.



Prezident chaoticky hľadal svoju ochrannú masku vo svojom zväzku poznámok. Bidenovi chcela pomôcť aj jeho manželka, prvá dáma Jill Bidenová, ktorá taktiež listovala v dokumentoch, ale beznádejne.

Nakoniec vyšiel na pódium prezidentov pobočník, ktorý podal Bidenovi masku, a ten ju v zápale radosti držal vo vzduchu.

Aj keď je Biden úplne zaočkovaný, Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb stále radí tým, ktorí dostali vakcínu, aby nosili masky, ak sa zúčastňujú na akciách s davmi ľudí, ako sú koncerty alebo športové podujatia.

Aj napriek pandémii svetové vojenské výdavky dosiahli v roku 2020 rekord posledných desaťročí
Vlády celého sveta zvýšili vojenské výdavky presahujúce úroveň roku 1988. A to aj napriek tomu, že ekonomiky počas pandémie utrpeli nesmierne škody. Uvádza to štúdia, o ktorej informuje portál RT. Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Lukáš Leca