Presstitúti z denníka SME vymenili dres Penty za tričko Sorosa
30 | 04 | 2021 I René Skalný

Pojem "presstitút" zaviedol americký autor Geral Celente. Jeho výstižnosť tkvie v tom, že kým prostitútky predávajú v úvodzovkách "len" svoje telo, skutočný presstitúti predávajú navyše aj svoju dušu. Živým príkladom takéhoto "kupliarstva" môže byť aktuálna situácia v denníku SME. "SME-tiarom", ako ich časť verejnosti prezýva, sa už viac nedá priznať ani určitá "zlodejská česť". 



Presstitúti nehľadajú pravdu

V súčasnej, takzvane "post-faktickej" dobe je toto povolanie veľmi žiaduce. Presstitúti (na rozdiel od skutočných novinárov) totižto dávno rezignovali na akési hľadanie pravdy alebo informovanie verejnosti.

Ako môžete vidieť na príklade tých slovenských médií. Oni už svoju pravdu dávno majú, a to vždy podľa požiadaviek samotného majiteľa média. V duchu porekadla; "Koho chlieb ješ, toho pieseň spievaj."

Táto skutočnosť je vcelku pochopiteľná. No zároveň nie celkom ospravedlniteľná. Osadenstvo denníka SME však v pokrytectve zašlo ešte ďalej.

Soros kupuje od Penty podiel v denníku SME! (VIDEO)
Včera konšpirácia, dnes realita. Aj tak by sa dala zhrnúť správa o tom, že podiel 34 percent vo vydavateľstve Petit Press, ktoré stojí za denníkom SME a ďalšími titulmi, kupuje fond naviazaný na Georga Sorosa. Informuje o tom samotný denník... Čítať ďalej
22 | 04 | 2021 | René Skalný

Od Penty k Sorosovi

Kým doslova roky čitateľom vytrvalo opakovali, že finančná skupina Penta nemá na redakčný obsah žiaden vplyv a že ich novinári sú viazaní nejakým etickým kódexom, akoby to snáď bolo písmo sväté - dnes je všetko inak.

Denník SME totiž spúšťa (ako inak) ďalšiu propagandistickú kampaň, ktorej ústredným sloganom je okrídlená veta "Neustúpili sme". Odkazovať má na údajnú morálnu a názorovú konzistentnosť, ktorú si (vraj) zachovali aj napriek oligarchickým vlastníkom. Aj vy vnímate ten paradox?

Ak obídeme logický nezmysel, že finančná skupina by investovala nemalé prostriedky do média, v ktorom by vlastne nemala žiaden vplyv, ľudia zo SME sa usvedčujú v priamom prenose. Minimálne teda z nekonečného pokrytectva.

"Sorošovci" oceňujú svojich novinárov: Tódová a Vagovič sú vopred víťazmi!
Nadácia otvorenej spoločnosti u nás každoročne udeľuje novinárske ceny. Nie je tajomstvom, že táto mimovládka poplatná Georgovi Sorosovi slúži v prvom rade na presadzovanie jeho globalistických záujmov. Svoju politickú agendu skrývajú akurát pod... Čítať ďalej
25 | 04 | 2021 | René Skalný


Roky vlastnícky podiel Penty obhajovali a dnes, keď ešte ani poriadne neuschol atrament na obchodných zmluvách, sa stavajú do úlohy bojovníkov proti oligarchii. Ba čo viac, sami seba si dovoľujú označovať za "slobodné" a "nezávislé" médium. Po novom už aj oficiálne platené Sorosom - nutné vždy zdôrazňovať.

Drahí smetiari, ustúpili ste. Ustúpili ste už dávno a ustúpite vždy. Stačí aby sa objavil nový záujemca s dostatočne plnou peňaženkou. Pretože o peniaze vám ide vždy až v prvom rade.

Fico si podal Šimečku aj Šeligu: Reč bola o Sorosovskom prevrate aj Kolíkovej kšeftoch!
Expremiér a predseda Smeru-SD Robert Fico je v poslednom čase mimoriadne aktívny na sociálnych sieťach. V statuse nenechal ani nitku suchú na M. M. Šimečkovi z denníka N. Ani na podpredsedovi parlamentu Jurajovi Šeligovi. Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | René Skalný