Naď zas urobil zo Slovenska bojové pole. Budúci týždeň budeme ako na fronte
30 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska. V období od 3. do 9. mája 2021 je cez územie SR plánovaných dvadsaťštyri cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Minister Naď zas urobil zo Slovenska bojové pole.


Rezort obrany iba stroho zdôrazňuje, že "tranzity boli riadne schválené. A to v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky." V tlačovej správe na webe ministerstva mosr.sk nenájdete ani slovíčko "prepáčte". Alebo žiadosť o pochopenie zo strany obyvateľov Slovenska.



Slovensko sa zmení na frontové pole

"V období od 3. do 9. mája 2021 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska na trasách:

Martin – Trebišov a späť. Martin – Michalovce a späť. Zvolen – Prešov, Hlohovec – Trebišov, Sliač – Trebišov, Sereď – Trenčín, Rožňava – Zemianske Kostoľany, Michalovce – Kamenica nad Cirochou a späť. Trenčín – Sereď, Prešov – Moldava nad Bodvou, Trebišov – Kamenica nad Cirochou a späť. Moldava nad Bodvou – Zvolen, v rámci Kamenice nad Cirochou, Moldava nad Bodvou – Trebišov, Kamenica nad Cirochou – Sliač, Kamenica nad Cirochou – Hlohovec, Nováky – Prešov, Nováky – Ruskov, Zemianske Kostoľany – Poprad a späť, Trenčín – Nováky, Zemianske Kostoľany – Sereď a späť."
Rušno bude aj na železnici

Počas  budúceho týždňa sa podľa ministerstva obrany "uskutočnia tiež železničné presuny OS SR, a to na trasách Trebišov – Kamenica nad Cirochou, Nováky – Prievidza a Sklené – Prievidza."

(Medzititulky red. HD.)

„Voliči môžu mať názor aký chcú,“ odpovedal Naď na otázku o "možných zmenách vo vedení OĽaNO"
V hnutí OĽaNO si idú jeho poslanci a ministri svojím smerom. To, že jeho preferencie klesajú, že jeho líder patrí medzi najneobľúbenejších im je zrejme úplne jedno. Potvrdili to aj slová Jaroslava Naďa, ktoré v statuse zverejnil Tomáš... Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik