Draxler: Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti sú nezávislí od rozumu, morálky a cti
30 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Igor Matovič sa po voľbách netajil tým, že do parlamentu sa aj jeho zásluhou dostali ľudia, ktorí sa postarajú o oživenie a najmä poctivosť. Zatiaľ to vyzerá tak, že noví poslanci prejavujú najmä lojalitu k šéfovi. Práve o tom píše v statuse exminister školstva Juraj Draxler.


Kto čakal, že noví poslanci z radov Matovičovho hnutia OĽaNO budú aktívni a ponúkať jeden dobrý zákon za druhým, či aspoň pozmeňovanie tých zlých, ten sa parádne zmýlil. Poslanci okolo Igora Matoviča sa zatiaľ viac prezentujú lojalitou k svojmu vodcovi. Nasvedčujú tomu aj slová, ktoré podľa Juraja Draxlera vyslovila jedna z poslankýň klubu OĽaNO.

„Poslankyňa firmy OĽaNO Zita Pleštinská: ´Poslanci OĽaNO si uvedomujú, že v parlamente sú z veľkej časti zásluhou Matoviča, preto prejavujú svoju lojalitu.´ A okrem lojality už neprejavujú nič,“ píše na úvod krátkeho statusu exminister školstva.

A pokračuje: „Vidíte, všetci nadávate na Matoviča, a aký je to génius! Ľuďom sa nepáčili politické strany, tak on povedal, že žiadna strana, s ním budú kandidovať nezávislé osobnosti. V skutočnosti sú tie ´osobnosti´ planktón, ktorý pláva presne tým prúdom, ktorý mu vytvorí vodca. Aj keď určite je to pravda, že sú nezávislí. Na rozume, na morálke a na cti.“



Draxler: Žijeme v žumpe, ktorú treba vyčistiť od bordelu v politike, až po správanie médií
"Ako šialene médiá fungujú: riaditeľ NAKA si vraj na kúpu vyhliadol dom pod Tatrami. To by ale nebola dostatočne zaujímavá informácia, tak to aktuality.sk uvádzajú titulkom ´Šéf NAKA hľadá dom pod Tatrami, susedom mu má byť aj bývalý bos... Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Ivan Brožík