Dcéra milionára: Kto je o polovicu mladšia slečna, s ktorou prichytili Nikodýma?
30 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Bulvárnemu fotografovi Plus 7 dní sa podarilo zvečniť niekdajšieho moderátora z Milionára Martina Nikodýma počas toho, ako si vymieňal bozky s mladou slečnou počas noci. To vyvolalo rozruch nielen medzi jeho priaznivcami. Ľudia sa začali vypytovať, kto je moderátorova nová známosť, píšu Topky.

Podľa Nikodýmovych slov však o žiadnu novú známosť nejde. O 25-ročnej kráske povedal, že sa poznajú už dlhšie a o nový vzťah rozhodne nejde. „Párkrát sme sa stretli, pretože si rozumieme, ale partnerský vzťah to nie je,“ uviedol moderátor.

Ide o dcéru jedného z najúspešnejších podnikateľov, čo sa dovozu a distribúcie ovocia a zeleniny týka. Otec 25-ročnej Nikoly z Popradu sa môže pochváliť až 60-miliónovými tržbami.

O polovicu starší moderátor sa so svojou poslednou partnerkou rozišiel tri mesiace po narodení jeho najmladšieho syna, ktorý nesie krstné meno po svojom známom otcovi. Okrem neho má i ďalšie dve deti z predošlého manželstva, Adama a Emmu. Moderátor tak nemusí brať ohľad na city žiadnej dámy a podľa snímok zhotovených pred jeho domom si je toho veľmi dobre vedomí.

Hviezdne batoľatá: Archívne fotografie z detstva účinkujúcich Tvojej Tváre
18 | 04 | 2021 | Timotej Dudka