Škola v Miami ide vlastnou cestou: Ani rúška ani očkovanie nechceme!
29 | 04 | 2021 I Diana Zaťková

Zatiaľ čo na Slovensku nesmieš vstúpiť do školy bez rúška a negatívneho testu, škola v Miami si zvolila opačnú cestu. Riaditeľka, ktorá je aktivistka proti očkovaniu, uviedla, že nezamestná nikoho, kto bude zaočkovaný, informujú tvnoviny.sk.


Spoluzakladateľka súkromnej školy Center Acadamy v americkom Miami Leila Centnerová rodičom oznámila, že škola zavádza novú politiku.

Učitelia, ktorí sú už zaočkovaní, môžu naďalej chodiť do školy, nemôžu sa však stýkať so žiakmi. Ostatných varovala, aby sa očkovať nedali vôbec, prípadne počkali do konca školského roka.

Centnerová ako odôvodnenie svojho rozhodnutia uviedla, že neočkované ženy môžu potratiť alebo budú trpieť inými reprodukčnými problémami iba tým, že budú stáť v blízkosti očkovaných ľudí proti koronavírusu.

Rakúsky poslanec varoval v parlamente pred karcinogénnymi látkami v respirátoroch
Rakúsky poslanec, Peter Wurm, v parlamente varoval pred nebezpečenstvom. „Celé týždne, ba až mesiace nám chodia nespočetné emaily nielen od lekárov, ale hlavne od rodičov, ktorých deti majú extrémne zdravotné problémy. Príčinou sú respirátory,“... Čítať ďalej
29 | 04 | 2021 | Robert Bačinský


„Vakcíny neobsahujú živý vírus covidu. Nemôžu nakaziť ľudí, ktorí ich dostanú a nemôžu ani vírus šíriť,“ uviedla Andrea L. Coxová z Univerzity Johnsa Hopkinsa. Vakcíny nespôsobujú potraty ani u žien, ktoré sa nechali očkovať počas tehotenstva.

Centnerová propaguje „zdravotnú slobodu“ v otázke vakcín a ponúka rodičom možnosť vyhnúť sa očkovaniu. Verejne kritizuje opatrenia SDC proti šíreniu koronavírusu a nazýva ich „tyranskými“. Nosenie rúšok na jej škole tiež nikdy nebolo povinné.

Američania tvrdia, že na nich Rusi v Sýrii pôsobia „tajnou zbraňou“
Americkí vojaci v Sýrii majú strach, že na nich Rusi používajú neznámu zbraň fungujúcu na princípe „riadenej energie“. Ruský chemik a autor známeho Novičku Leonid Rink potvrdil, že podobná zbraň už ozaj existuje. Pripomenul v tejto súvislosti... Čítať ďalej
28 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič