O testoch PCR a manipulovateľnosti hodnôt  incidencie (Alexander Zwieschowski)
29 | 04 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Alexandra Zwieschowského (The Epoch Times)


„Ak sa údaje už na začiatku zle zozbierajú a chybne vypočítajú, potom výsledok nemá väčšiu hodnotu ako obyčajné „hausnumero“,“ – tvrdí na margo hodnotenia údajov  incidencie uznávaný nemecký profesor Dr. Werner Bergholz.



Varovanie pred zmanipulovanými údajmi o incidencii

Napriek odbornej expertíze profesora Wernera Bergholza ako špecialistu na štandardizáciu a normovanie jeho varovanie pred manipulovateľnosťou hodnôt  incidencie zdravotnícky výbor nemeckého Bundestagu ignoroval. Vzhľadom na zmeny prijaté v zákone o ochrane pred infekčnými ochoreniami je však jeho kritika alarmujúca, konštatuje s komentári Alexander Zwieschowski.
Politické opatrenia obmedzujúce práva občanov

Už viac ako rok sú výsledky testov PCR rozhodujúce pre prijímané politické opatrenia, ktorými sa čoraz viac obmedzujú základné práva obyvateľov.

To je nám prekvapenie! Ruská Štátna duma: Koronavírus unikol z amerického laboratória
Koronavírus spôsobujúci ochorenie Covid-19 mohol uniknúť z amerického biologického laboratória. Ruská vláda by mala nastoliť otázku zodpovednosti za únik vírusu. Vyhlásil to Vjačeslav Volodin, hovorca ruskej Štátnej dumy. Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Ivan Brožík


Profesor Werner Bergholz bol ešte koncom minulého roka prizvaný ako odborník do zdravotníckeho výboru Bundestagu, kde hovoril na tému „Testovacia stratégia Covid-19“. Už v tom čase varoval poslancov pred možnými chybami pri zbere údajov a pri stanovovaní hodnoty incidencie, ktorú označil za manipulovateľnú (!) premennú. Výsledky testovania môžu mať totiž vážne dopady na slobodu ľudí.
Problémy so štandardizáciou

Hodnoty získané rôznymi testami s rôznou citlivosťou vykazujú výrazné rozdielnosti, a preto je viac než sporné ich zahrnutie do štandardizácie. Vážny problém predstavuje aj kontaminácia. Ťažké je tiež zosúladenie všetkých laboratórií na jeden spoľahlivý štandard. Prečo nie sú snahy v tomto smere o nápravu, na to sa podľa profesora Berholza treba spýtať kompetentného ministra zdravotníctva Spahna.
Nekompletné podklady a falošná pozitivita

Ako ďalej konštatuje Alexander Zwieschowski, údaje oficiálne prichádzajú z Inštitútu Roberta Kocha, no pri výpočtoch incidencie sa často stáva, že nie sú kompletné, a následne dochádza ku kardinálnym chybám pri ich spracovaní. Veľmi závažným problémom je tiež falošná pozitivita, o ktorej médiá už toľko popísali, a ktorá spôsobuje ľuďom nemalé ťažkosti v ich živote.

Odhalenie: Vieme prečo „Big Pharma a EÚ bojujú proti Sputniku V.“ Ruskí vývojári zverejnili údaje o iných vakcínach
Vývojári Sputnika V poukázali na nebezpečnosť vRNA vakcín a dodali, že práve bezpečnosť vakcíny Sputnik V leží v žalúdku Európskej únii a Big Pharme, ktorí proti nemu usilovne bojujú Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Gabriel Matta

Nič presné sa vlastne nedozvieme

Profesor sa navyše netají tým, že z oficiálne zverejňovaných čísel o koronavíruse sa prakticky nedá toho veľa vyčítať, sú skreslené a z objektívnych dôvodov s ohľadom na podmienky zberu a ďalšieho ich hodnotenia sa asi veľmi o ne oprieť nedá, sú neisté. „Nič presné vlastne de facto nevieme,“ – konštatuje Bergholz.
Negatívny vplyv na kvalitu života ľudí

Ako je však potom možné, že takéto údaje následne slúžia na určenie miery incidencie, ktorá v rámci politických opatrení tak významne ovplyvňuje kvalitu života ľudí? Prečo sa kompetentné miesta týmito nezrovnalosťami nezaoberajú?  Je to ich neschopnosťou či nevedomosťou? – pýta sa vo svojom komentári pre The Epoch Times Alexander Zwieschowski.

V Izraeli prudko rastie úmrtnosť po očkovaní Pfizerom. "Je to nový holokaust," tvrdia odborníci
Izrael veľmi rýchlo zaočkoval najvyššie percento svojej populácie experimentálnymi vakcínami proti Covidu. Izraelská vláda totiž uzavrela dohodu so spoločnosťou Pfizer o zabezpečení miliónov dávok ich vakcín. A počet úmrtí po očkovaní rapídne... Čítať ďalej
28 | 04 | 2021 | Diana Zaťková