Juraj Draxler: Táto vláda spravila z klamstiev úplne bežný komunikačný nástroj
29 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Dosť bolo trpezlivosti, ohľaduplnosti a jemnosti. Juraj Draxler verejne avizuje vláde, že pristúpi k organizovaniu "ostrejších a nátlakovejších aktivít", ktoré budú mať charakter protivládnych protestov.


"Posledná "jemná" demonštrácia: včera sme vláde zatrúbili pred jej rokovaním. Zároveň to bol posledný "jemný" protest. Odteraz budeme organizovať čoraz viac vyslovene nátlakových akcií." Informuje na sociálnej sieti politik a exminister školstva Juraj Draxler.

Reprofoto status FB (@Juraj Draxler)

Posledné riešenie

"Tie by v politike mali byť posledným riešením, my ale naozaj nemáme na výber. Táto vláda spravila z klamstiev úplne bežný komunikačný nástroj, dosadzuje často na kľúčové posty úplne nekompetentných ľudí (samozrejme, svojich známych), a dokonca z bežných procesov vládnutia spravila úplný chaos." Píše Juraj Draxler.
Slnko nám pomôže

"Za žiadnych okolností táto vláda nesmie ostať. Aj keď pandemická situácia mnohé veci skomplikovala aj čo sa týka protestov. Ale slnečné počasie vyrieši možno nielen pandémiu ale dá nám možnosť pekne sa vláde ukázať." Končí  autor textu Juraj Draxler.

(Medzititulky red. HD:)

Draxler: Matovič predložením Plánu obnovy pozametal s premiérom Hegerom dlážku
Slovensko má konečne Plán obnovy. Tvrdí to Igor Matovič, ktorý ho vraj dnes dokončil a odovzdal. Exminister školstva Juraj Draxler však na sociálnej sieti zverejnil, čo si o celej situácii myslí. Čítať ďalej
26 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik