Mesík o okresných čivavách, čo nemajú ani šajnu o Covide, no riadia naše životy a slobodu
27 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

"Okresné čivavy vraj hopsajú radosťou z epidémie v Indii. Vo svojej dojímavej tuposti ju interpretujú ako ´dôkaz´ neúčinnosti Ivermektinu v profylaxii a terapii Covidu." Citát Juraj Mesík.


"Od ľudí, ktorí nikdy neboli v Indii (alebo prebehli na zájazde cez pár pamiatok) ťažko očakávať, že si dokážu predstaviť hustotu tamojšieho osídlenia. Alebo chudobu tamojších nižších kást." Začína úvahu na sociálnej sieti Juraj Mesík.

Reprofoto FB (@Juraj Mesík)

Ani Luník nemožno prirovnať k podmienkam v Indii

Vedec ponúka hneď aj príklad: "Obyvatelia Luníka 9 sú oproti stovkám miliónov Indov integrovaní boháči."
Nedostatok D vitamínu

"Podmienky pre epidémiu v Indii navyše vytvára aj masovo rozšírená hypovitaminóza D. Teda deficit D v telách v priemere 80 až 90 percent Indov. Táto prehľadná štúdia (review) o výskyte deficitu vitamínu D (hladín pod 20 ng/ml) bola v Indii uverejnená v roku 2018.  Analyzovala viac ako 30 komunitných aj nemocničných štúdií hladín D u Indov a zistila, že deficit sa vyskytuje u 40 až 99 percent populácie v Indii."
Masaker viac ako 15 200 našich občanov

"Naša karpatská tragédia je, že ani viac ako rok po vypuknutí pandémie a po masakri 15-20 000 občanov Slovenska u nás ani dnes nevieme, aké hladiny D mali slovenské obete Covidu. Ani aké hladiny D mala počas zimy alebo aké má teraz začiatkom jari slovenská populácia."

"Namiesto odpovede na tieto otázky za 50 000 eur korupčno-plagiátorská vláda premárnila stovky miliónov eur na nútené špajdľovanie našich nosov. Čo si občania zvolili, to majú." Končí postreh na sociálnej sieti Juraj Mesík.

(Medzititulky red. HD.)

Mesík: Žatvou korupčno-plagiátorskej vlády je najväčší masaker Slovákov od druhej svetovej
Bojovníkom za používanie Ivermectinu v počiatočnom štádiu Covid-19 je Juraj Mesík. Lekár a analytik globálnych rizík v statuse na sociálnej sieti kritizuje vládu za to, že namiesto účinného lieku, používala prípravok s minimálnymi... Čítať ďalej
26 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik