Iza Bela: Toto vám mainstreamové média na Slovensku nepovedia, ale taký je Soros (VIDEO)
27 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Meno amerického miliardára Georga Sorosa s obľubou používa najmä šéf Smeru-SD Robert Fico. Pred pár dňami poukázal na to, aký v skutočnosti tento človek je. Video, ktoré zverejnila na sociálnej sieti Iza Bela, jeho slová len potvrdzuje.


Soros je kontroverznou postavou s miliardami dolárov na konte. A práve prostredníctvom nich ovplyvňuje dianie v mnohých krajinách po celom svete. Strana Smer-SD poukázala na to, kto v skutočnosti americký boháč je, že je zlodej a podvodník. Video, ktoré zverejnila Iza Bela, slová politikov v značnej miere potvrdzuje.



„Takýto presný opis o Šorošovi mainstream média na Slovensku nepovedia, aký je v skutočnosti ich donor. Počúvajte veľmi pozorne toto video, aby ste vedeli, čo sa vlastne skrýva pod menom George Soros,“ napísala v krátkom statuse k videu Iza Bela. Takže aký je, či v minulosti bol v skutočnosti George Soros? Toto video vás dostane do obrazu o novom majiteľovi denníka SME.

Blaha: George Soros je predátorské monštrum, ktorý nakradol a podvodmi získal obrovské milióny (VIDEO)
Kúpa denníka SME spoločnosťou amerického multimilionára Georgea Sorosa pohla žlčou najmä politikom v strane Smer-SD. Tí mu dokonca venovali značnú časť ich tlačovej besedy. Veľmi aktívny v nej bol aj Ľuboš Blaha, ktorý si svoju reč umiestnil aj na... Čítať ďalej
23 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik