"Vo všetkom sme mali pravdu," tvrdí Ľuboš Blaha. Ponúka odpočet vládnych a novinárskych lží
26 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Bod za bodom, tvrdenie za tvrdením, štvanie mainstreamu jedno za druhým - všetko vyvracia poslanec Ľuboš Blaha.




Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)

Klamali a klamú vo všetkom

Poslanec parlamentu Ľuboš Blaha si v najnovšom statuse na sociálnej sieti vzal na mušku tvrdenia politikov a samozvaných mienkotvorných médií z nedávnych čias. Opisuje ich rad za radom.
Vyhostenie bez dôkazov

"Hovorili sme, že Slovensko nesmie bez dôkazov vyhostiť ruských diplomatov. Vláda a prezidentka kričali, že musíme slepo veriť českým tajným službám a útočiť na Rusko. Výsledok: český prezident potvrdil, že žiaden dôkaz neexistuje a prípad Vrbětice je v rovine špekulácií. Mali sme pravdu. Slovenská vláda fatálne zlyhala. Kto odstúpi prvý? Heger, Korčok, Naď či Čaputová?" Pýta sa Ľuboš Blaha.


A čo tak pohovoriť o odstúpení dvoch Zuzán - zamýšľa sa Ľuboš Blaha
"Neriešme na chvíľu Matoviča, on je vlastne politická mŕtvola, tak načo. Ale vysvetlite mi prosím, ako je možné, že po jeho včerajšej tlačovke ešte neodstúpili dve Zuzany?" Citát Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Ivan Brožík

Cvičenia vydávali za agresiu

"Hovoril sme, že nemožno vyčítať Rusom, že majú cvičenia na svojom území. Nedá sa posielať domov niekoho, kto je doma. No naša vláda kričala, že Rusko sa vraj chystá napadnúť Ukrajinu a možno aj Európu. . Výsledok: ruská armáda ukončila cvičenie a vracia sa na základne. Tak ako avizovala. Žiadna vojna, žiadne útoky. Boli to len úplne zbytočné konšpirácie zo strany západu. Mali sme pravdu. Kedy odstúpia tí, čo šírili poplašnú správu a nenávisť voči Rusku?"



Obhajcovia Sorosa

Blaha pokračuje vo svojom odpočte: "Hovorili sme, že George Soros cez svoje milióny ovplyvňuje politiku na Slovensku. Kričali, vraj sú to konšpirácie a Soros vraj nemá o Slovensko záujem. Výsledok: Sorosova firma odkúpila denník SME, čím otvorene vstúpila do slovenskej politiky. Otvorene priznali, že Soros tu pôsobil, pôsobí a bude pôsobiť. Mali sme pravdu."



Problém s vakcínou

"Hovorili sme - pozor na vedľajšie účinky AstraZenecy, v Európe zomierajú ľudia. Oni kričali, vraj žiadne krvné zrazeniny nehrozia a dokonca trestali redaktorky RTVS za reportáž o možných rizikách vakcinácie. Všetci sme boli za konšpirátorov. Výsledok: AstraZeneca spôsobuje krvné zrazeniny. Už to potvrdila celá Európa,


Ľuboš Blaha gratuluje médiám, že si po roku a viac ako desaťtisíc mŕtvych uvedomili, že Matovič je blázon
"Pripomína mi to zabrzdeného účtovníka Uga Fantozziho, na ktorého sa z každej police jeho ženy rútili tony rožkov a on po tuhom premýšľaní "náhle pojal jakési podezření", že Pina mu zahýba s pekárom." Citát Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
10 | 04 | 2021 | Ivan Brožík

Biznis farmafiriem

"Hovorili sme, že farmafirmám ide v prvom rade o biznis, a preto musíme byť opatrní. Kričali, vraj je konšpiráciou hovoriť o nadmerných ziskoch farmafiriem - tým predsa ide len o zdravie. Výsledok: podľa aktuálnych čísel americká farmafirma Pfizer za minulý rok dosiahla rekordný zisk 9,6 miliardy dolárov a na tento rok zatiaľ plánuje zisky na úrovni 4 miliárd. Niekomu pandémia prišla veľmi vhod. Mali sme pravdu."



Nezmysel špárania sa v nosoch

"Hovorili sme, že antigénové testy sú nezmysel, ktorý iba zvýši počet obetí na Slovensku. Kričali, vraj testy sú super a povinne testujú aj inde. Výsledok: nikde inde povinne netestujú, všade je to dobrovoľné. A Slovensko sa po celoplošných povinných testovačkách prepadlo na najhoršie priečky na svete v počte úmrtí. Mali sme pravdu. Ako vo všetkom. No oni ďalej nasilu testujú." Pripomína Matovičovu "atómovú bombu" Blaha.



Klamali, klamali, klamali...

"Klamali ohľadom Ruska. Klamali ohľadom Sorosa. Klamali ohľadom vakcín. Klamali ohľadom testov. Z nás robili konšpirátorov a pritom sa ukázalo, že sme vo všetkom mali pravdu. Čo tak za všetky vaše klamstvá prijať zodpovednosť a odstúpiť? Čo tak zavolať českému prezidentovi, pani Čaputová, a nechať si to vysvetliť? Čo tak zdvorilo zavolať na ruskú ambasádu a ospravedlniť sa za bezdôvodnú agresiu voči Rusku?" Píše na sociálnej sieti poslanec Blaha.



Slovensko žiada - skončite so lžami!

"Slovensko chce, aby sa skončil neľudský experiment s testovaním. A aby sa skončilo vojnové štvanie proti Rusku. Všetky vaše lži si vás dobehli. Všetky."


"Ja len, že pôvodne hovorili niečo o tom, že pravda a láska zvíťazí nad lžou a nenávisťou... A odvtedy len bohapusto klamú a šíria hejt." Končí status na sociálnej sieti poslanec NR SR Ľuboš Blaha.


(Medzititulky red. HD.)

Oni sú vlastne jeden kolektívny psychiatrický pacient, smeje sa z OĽaNO Ľuboš Blaha
Bitka o post premiéra sa, zdá sa, nekoná. Ako informuje v statuse na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha, v médiách sa objavil list, v ktorom poslanci OĽaNO, ale údajne aj Igor Matovič, nechcú, aby sa vzdal svojho premiérskeho... Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik