Právnička Laššáková vyzýva Remišovú, aby argumentovala, a nie dristala
26 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

"Vážená pani ministerka Remišová ! Ako občan Slovenskej republiky od vás ako od ministerky požadujem, keďže vás za to platím, aby ste verejnosť informovali o tom, čo urobilo a vykonalo ministerstvo, ktoré riadite, pre občanov SR. Teda aj pre mňa!" Citát Judita Laššáková.




Reprofoto FB (@Judita Laššáková)

Nevyhýbajte sa prítomnosti

"Teraz ma absolútne nezaujíma, čo robili alebo nerobili v minulosti Robert Fico, Peter Pellegrini, prípadne Andrej Danko – to povedali občania vo voľbách. A už vonkoncom ma nezaujíma, čo sa ´vaše´ ministerstvo iba chystá urobiť!" Rozhorčene píše na sociálnej sieti právnička Laššáková.

Laššáková: A je to tu. Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic sa musel vylúčiť už v 24 prípadoch!
Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic sa dostal do problémov. Konflikt záujmov totiž hlási až pri 24 prípadoch. Túto skutočnosť si všimla aj právnička Judita Laššáková, ktorá sa k tomu vyjadruje na sociálnej sieti. Čítať ďalej
24 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Vaše výsledky sú "obdivuhodné"

Judita Laššáková zároveň ponúka názorný odpočet: "Vašu prácu môže už rok ´obdivovať´ celé Slovensko! E-karanténou počnúc, cez úniky osobných údajov, až po nedostatočné čerpanie eurofondov. Holt, stolička ministerky je niečo iné ako stolička poslankyne, všakáno?!"
Politická trápnosť nad trápnosť

"Celkom ste ma dojali k slzám, ako ste Petrovi Pellegrinimu vyčítali, že on a poslanci novej strany Hlas dali ´iba´ päť návrhov zákonov za toto volebné obdobie. Argument, že terajšie vládne strany dali v minulom volebnom období ´až´ desať návrhov zákonov týždenne, je nonsens! Kvalitu návrhov niekto hodnotil?! V prípade zákonov totiž nezáleží na kvantite, ale na kvalite!" Pripomína poslanie tvorby zákonov právnička.
Referendom Za ľudí skončia

"A len tak mimochodom! Vaša úporná snaha odhovoriť občanov od referenda o predčasných voľbách vo mne evokuje iba jednu vec. Vy máte určite prieskumy, z ktorých vychádza, že z hľadiska preferencií na tom nie ste práve najlepšie. A teda to, čo sme počuli v relácii Na telo, je strach z toho, že vás občania vymenia." Končí status na sociálnej sieti právnička Judita Laššáková.

(Medzititulky red. HD.)

Právnička Judita Laššáková: Vykladači ústavy zaviedli do praxe nový pojem – menšinová vláda
Právnička Judita Laššáková žasne nad tým, ako sa do verejného priestoru dostávajú sprostosti, ktorým dávajú krídla "elitní" novinári. Tentokrát sa zamýšľa nad nonsensom „menšinová vláda“. Nič také totiž v ústave neexistuje, píše v statuse na... Čítať ďalej
20 | 03 | 2021 | Robert Bačinský