Mikas odpovedal občanovi, že nemá informácie o izolovanom víruse SARS-COV2, ani o účinnosti respirátorov.
26 | 04 | 2021 I Petra Demková

Na základe čoho vlastne hlavný hygienik rozhoduje? Občan sa Jána Mikasa listom pýtal na konkrétne štúdie o účinnosti respirátorov. Zároveň chcel vidieť materiál – práce, ktoré dokazujú úspešnú izoláciu vírusu SARS-COV2. ÚVZ odpísal, že také informácie neposkytne, pretože ich nemá!


Informáciu priniesol portál inenoviny.sk. Úrad hlavného hygienika odpovedal na žiadosť občana o informácie prostredníctvom zamestnankyne ÚVZ, Jany Hamade.
Občan žiadal odpovede

Občan napísal Úradu verejného zdravotníctva 4. 4. 2021 list, v ktorom žiadal konkrétne informácie o vedeckom dôkaze o izolovaní vírusu SARS-COV2. Zároveň žiadal o uvedenie presných vedeckých štúdií, ktoré má ÚVZ k dispozícii, ktoré potvrdzujú účinnosť respirátorov pri ochrane proti vírusu.

Šokujúci zážitok ženy po alergickej reakcii z vakcíny. Slová a prístup lekárky aj sestričky ju pobúrili
Na Slovensku sa očkuje proti koronavírusu od konca minulého roka. Ľudia však majú po ňom rozličné nežiadúce vedľajšie účinky. O reakcii zdravotníkov po jednej z nich informuje aj pisateľka na facebookovom profile Nekŕmte nás... Čítať ďalej
25 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Odpoveď je neuveriteľná. Mikas nevie!

15.4.2021 ÚVZ občanovi odpísal. Odpoveď je priam neuveriteľná! ÚVZ odmietol informácie občanovi poskytnúť s tým, že požadované informácie nemá!

K izolácii vírusu Ján Mikas prostredníctvom Jany Hamade uviedol, že ÚVZ, ani regionálne úrady verejného zdravotníctva, nevykonávajú izoláciu vírusu SARS-COV2. ÚVZ len odpísal, že nemá potrebné laboratórium, aby takéto overenie vykonali.

Zaujímavé však je, že Ján Mikas neodpovedal občanovi ani na to, z akých zahraničných štúdií čerpá informáciu o existencii izolovaného vírusu SARS-COV2.

Vláda ohrozuje už aj zdravie žiakov a vyučujúcich, tvrdia advokáti Pirošíková, Weis a Schmidt
Pandemická komisia a vláda svojim neodborným prístupom ohrozuje už aj zdravie žiakov a vyučujúcich, tvrdia bojovníci za ochranu ľudských práv, advokáti Weis, Schmidt a Pirošíková. Čítať ďalej
25 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič


Následne sa Mikasov úrad pustil do vysvetľovania toho, čo je to respirátor a akými vyhláškami nariadili jeho nosenie. Avšak na otázku občana, o presne aké vedecké štúdie sa úrad v rozhodovaní o nosení respirátorov opiera, sa ÚVZ vyhol.
Vy o voze, my o koze...

Celkovo, dpoveď ÚVZ by sa dala zhrnúť takto: pýtali sa na kvalitu jabĺk, úrad poslal hodnotenie farby hrušiek. Celú odpoveď ÚVZ si môžete pozrieť TU.

Šokujúce zistenie: Simulácia pandémie „SPARS-CoV“ v roku 2017 riešila aj únik vírusu z laboratória. Náhoda?
Univerzite Johna Hipkinsa sa ešte v roku 2017 v simulácii pandémie podaril „husársky kúsok“: Simulácia mala zarážajúco veľa podobností so súčasnou koronakrízou, – píše The Epoch Times. Čítať ďalej
25 | 04 | 2021 | Ingrid Vrabcová