"Sorošovci" oceňujú svojich novinárov: Tódová a Vagovič sú vopred víťazmi!
25 | 04 | 2021 I René Skalný

Nadácia otvorenej spoločnosti u nás každoročne udeľuje novinárske ceny. Nie je tajomstvom, že táto mimovládka poplatná Georgovi Sorosovi slúži v prvom rade na presadzovanie jeho globalistických záujmov. Svoju politickú agendu skrývajú akurát pod legendou akéhosi občianskeho aktivizmu. Dôkazom toho je ich najnovší vizuál, ktorý zrejme napovedá aký typ novinárov bude aj toho roku ocenený.


"Čelíte útokom v prvej línii." Oznamuje palcovými titulkami ich aktuálna grafika. "Pykať musia aj hyemy typu Tódovej, Vagoviča a im podobní, ktoré šíria nenávisť a zlosť." - Informuje nadácia v podobe akejsi štylizovanej rúšky - evidentne v snahe vyvolať zdanie určitého naliehavého nebezpečenstva.

Znamená to snáď, že spomínaným novinárom nejaké nebezpečenstvo naozaj hrozí? Pretože nezávislý pozorovateľ, ktorý v ostatných rokoch na Slovensku pobudol aspoň nejaký čas by mohol ľahko nadobudnúť presne opačný dojem.

Konšpirátori hlavného prúdu v podobe Tódovej, Vagoviča a im podobným totižto nadobudli status akéhosi chráneného druhu. Ľudia, ktorí sa prezentujú ako jediní majitelia pravdy si uzurpovali právo byť žalobcom, sudcom a katom v jednej osobe.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/03/02/novinarka-todova-s-manzelom-si-ziju-nad-pomery-maju-byt-v-lokalite-pociatka-a-suchobu/

Neštítia sa mariť spravodlivosť napríklad vyzradením totožnosti utajeného svedka (Tódová), s bohorovnosťou sebe vlastnou pravidelne vynášajú informácie zo spisov. No sami sú nekritizovateľní.

Kým svojim názorovým oponentom nemajú problém zničiť povesť nepodloženými tvrdeniami, fabuláciami, či priamo hrubou manipuláciou - svojim priateľom typu Lipšic, Kiska alebo Košč poskytujú mediálnu imunitu a pravidelný PR servis.

Denník N riadia politici z Progresívneho Slovenska. Redaktorka Tódová paktuje so Záleskou
25 | 02 | 2021 | editor01hd


A potom má nadácia dotovaná špinavými peniazmi burzového podvodníka a medzinárodného záškodníka ešte tú drzosť hrať sa na arbitrov kvalitnej žurnalistiky:

"Novinári neraz čelia spŕške odsúdeniahodných útokov od verejne známych osôb, najmä keď odhaľujú pravdu, ktorá sa niekomu nepáči alebo ohrozuje jeho záujmy. Najkvalitnejšiu slovenskú žurnalistiku oceníme už 6.5. 2021, nenechajte si to ujsť!" Dodávajú neskromne na záver.