Slovenská vláda nie je slovenská vláda, je to vláda amerických agentov, tvrdí Robert Fico (VIDEO)
23 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Na slovenskej politickej scéne sa za posledných pár týždňov udiali naozaj zaujímavé veci. Poslednou kvapkou pre Roberta Fica bolo vyhostenie troch ruských diplomatov zo Slovenska. To, podľa neho, má na svedomí USA.


Predseda Smeru-SD vo videu na sociálnej sieti hovorí, že nebola náhoda, že americká veľvyslankyňa sa prechádzala po záhrade prezidentského paláca v čase vládnej krízy. To, že sa následne začali diať veci, ako vstup amerického miliardára Sorosa do denníka SME či vyhostenie ruských diplomatov je podľa Roberta Fica vyústením práve tejto návštevy.
Pokiaľ táto vláda bude poslúchať, môže kradnúť, môže robiť čokoľvek

Robert Fico sa smeje z toho, že keď pozeral vyhlásenie predsedu vlády, ministra zahraničných vecí a ministra obrany o vyhostení troch ruských diplomatov, tak pôsobili ako zmoknuté myši. „A vedeli prečo. Lebo plnia americké pokyny,“ hovorí v úvode videa šéf Smeru-SD. Dodáva, že vôbec nie je náhoda, že sa americká veľvyslankyňa motala po prezidentskej záhrade práve v čase, keď sa riešila koaličná kríza. A vôbec nebola náhoda, že predseda vlády ako prvej pobozkal prsteň práve americkej veľvyslankyni.



„A už vôbec nie je náhoda, že Soros vstúpil do denníka SME so svojimi financiami, ktoré idú z podvodov. A k tomu ešte predstavujú traja predstavitelia vlády, že idú vyhostiť, bez akýchkoľvek dôkazov a odôvodnenia, troch ruských diplomatov. Náš príbeh sa potvrdzuje, že pokiaľ táto vláda bude poslúchať, môže kradnúť, môže nechať zomrieť 11-tisíc ľudí, môže robiť čokoľvek, len nech poslúcha,“ konštatuje Robert Fico.

Vláda dostala od Američanov pokyny, aby vyhostili troch ruských diplomatov. „Pýtam sa našej slovenskej vlády, kto okrem Českej republiky urobil podobný krok? Mám preto absolútne oprávnenie povedať, že slovenská vláda nie je slovenská vláda, je to vláda amerických agentov,“ končí svoje video šéf Smer-SD.

Fico: Matovič je politická mŕtvola, ktorá je ďalej nepoužiteľná! Všetko smeruje k predčasným voľbám
07 | 04 | 2021 | Ivan Čeredejev