Poslankyňa Tabak terčom posmechu! Za rozvoľňovanie vraj môžeme vďačiť jej...
23 | 04 | 2021 I René Skalný

Súčasná kríza plodí rôznych samozvaných "hrdinov". Prostoduchá poslankyňa sa na sociálnej sieti nechala počuť, že práve jej vďačíme za uvoľňovanie protipandemických opatrení. Na fitness centrá vraj "klopala toľko, až kým otvorili".


Od pondelka, 26. apríla sa majú (za prísnych hygienických podmienok) otvárať fitness centrá a vonkajšie terasy podnikov. Zásluhu za túto novinku si prebrala bývalá tenistka a poslankyňa za hnutie OĽANO - Romana Tabak.

Poslankyňa, ktorá sa už v minulosti zviditeľnila infantilným bľabotaním priamo v pléne Národnej rady, nie príliš inteligentným rozhovormi pre média - ale za to nekritickou oddanosťou k svojmu straníckeme šéfovi Igorovi Matovičovi, nezostala svojej povesti nič dlžná ani tentoraz.

Viacerí ľudia si klopú na čelo a v komentároch sa oprávnene pýtajú, či to ich volená zástupkyňa myslí vážne, alebo ide z jej strany o ďalší nejapný vtip.

"Až v budúcnosti pochopíme, aké veľké rozhodnutie Matovič urobil!" ospevuje Tabak svojho šéfa
Igor Matovič oznámi verejnosti v pondelok, že odstupuje z pozície premiéra a svoje miesto si vymení s Eduardom Hegerom. Koalícia jeho kroky prijala s úľavou, mnohí jeho spolustraníci ale nie. Napokon sa s tým zmierila aj Romana Tabak, ktorá svoj... Čítať ďalej
31 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik


Užívateľ Martin Ružička napríklad poznamenal; "V Oľano máte asi nejakú internú zvyklosť, či kultúru písať v prvej osobe. Já Já jenom Já! Už to tu niekto písal, že stále to postráda logiku, keď fitko, čo má rozlohu pomaly ako tesco - môže tam byť len 6 ľudí a fitko ktoré ma 10x10m to isté. Tak klopali ste naozaj Vy? Keď ste teda športovkyňa".