Danko otvorene o Pellegriniho tajomstvách - kritizoval aj prezidentku VIDEO
23 | 04 | 2021 I René Skalný

Predseda Slovenskej národnej strany - Andrej Danko je v ostatnom čase mimoriadne aktívny na sociálnych sieťach. V aktuálnom videu sa rozhodol prezradiť takpovediac zákulisné info na lídra strany Hlas - Petra Pellegriniho. Danko video zverejnil dnes na svojom oficiálnom facebookovom profile.


Video, líder SNS zverejnil pri príležitosti sviatku, tradične zasvätenému Panne Márii. Danko hneď v úvode kritizoval prezidentku Čaputovú, pretože vraj túto súvislosť opomína a 22. apríl oslavuje ako deň Zeme, čo má byť podľa Danka "americký sviatok".

Ako ďalej uvádza, "Zuzane Čaputovej sa ani nečuduje, pretože vznikla z finančných prostriedkov spoza oceána". Začína Danko so zvláštnou rétorikou, jemu vlastnou.

Danko vzápätí otvorene kritizuje Petra Pellegriniho, ktorého po celý čas oslovuje familiárnym tykaním. Pellegrinimu vyčíta hodnotový prerod, ktorý má mať pôvod v jeho návšteve Spojených štátov.

Matovič ako premiér nevycestoval nikde, tak aké má osobné vzťahy v Rusku? Smeje sa Pellegrini (VIDEO)
Ruská vakcína Sputnik, zahraničné cesty Igora Matoviča do Ruska aj Maďarska a jeho vyjadrenia na tlačovej konferencii sa riešia prakticky všade. Vyjadroval sa nim aj predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini v Slovenskom rozhlase. Čítať ďalej
17 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


Bývalý premiér má vraj koketovať so stranou Borisa Kollára, Progresívnym Slovenskom, či stranou SaS v rámci zloženia budúcej vlády.

"Pýtam sa nahlas Peter, kto ťa financuje?, aké hodnoty chceš zastávať? Pýtam sa; si za, alebo proti adopcii homosexuálnymi pármi - maloletých detí?..." Kladie si otázky na záver Danko.