Spoveď Richarda Müllera: Chcel som to už ukončiť, ale nemôžem to urobiť deťom
22 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Démoni speváka Richarda Müllera sú verejnosti dobre známi. Počas karantény sa podľa neho opäť začali ukazovať, píše Nový Čas.

Müller bol hosťom v relácii Trochu inak s Adelou, s ktorou má dlhoročný priateľský vzťah a nemá problém sa jej zveriť so svojim súkromím aj pred divákmi. Otvorene tak priznal, že počas pandémie začal opäť pociťovať mierne depresie. „Teraz som pocítil taký drobný nástup maličkých depresií,“ prezradil na RTVS.

„Snažím sa s tým do tej miery bojovať, čo som v minulosti nie tak často robil, že mi to nespôsobuje problémy. V momente, ako sa ráno zobudím, idem pod sprchu a pustím si studenú vodu. Toto je rituál, ktorý funguje každý deň a pomáha mi k tomu, aby som sa cez tie problémy dostal,“ dodal.

Spevák dokonca priznal aj momenty, keď si chcel siahnuť na život. Od tohto ho však odradili jeho deti, Markus, Filip a Ema. „Tí traja ľudia sú pre mňa najúžasnejší partneri a vďaka svojim milovaným deťom som nažive. Lebo vždy, keď som sa dostal až na hranicu, keď som rozmýšľal, že či to len predsa netreba ukončiť, tak vždy som si spomenul na svoje deti a povedal som si, že toto im v živote nemôžem urobiť,“ uzavrel dojato spevák hitu Nahý či Cigaretka na 2 ťahy.

Gott behal za modelkami do šatne: Toto o ňom prezradila jedna z nich!
22 | 04 | 2021 | Tibor Sipos